Öncelikle, 2026'da gerçekleştiremediğim hedefleri inşallah bu sene 2027'ye girmeden savaşarak yeri gelirse uyumayıp, sabaha kadar savaşacağım bir sene olacak, benim için aslında yoğun bir sene olacak. Bu yaşımda yapamadıklarım arasında çok geç kalmış biri olarak inşallah 2026 sonuna kadar, bu hedefleri gerçekleştireceğim.
Öncelikle yeni yılda işe girmem ile birlikte 1 Ocak itibari ile iş başı yapıyorum, yeni yıla yeni işim ve yeni arkadaşlar ile giriyorum. Hedefimden bahsedecek olursak bu yaşıma kadar alamadığım B sınıfı ehliyeti mi öncelikle şubat ayında almayı planlıyorum. B sınıfı ehliyeti aldıktan sonra D sınıfı ve E sınıfı ehliyet, ardından SRC3-4 ve Psikoteknik. Onun haricinde 3 yıl üzeri pasaport ve özellikle vize için uğraşacağım. Bol miktarta masraflı bir sene olacak benim için. Onun haricinde KPSS sınavlarına hazırlanmaya karar verdim.
Benim için yoğun bir sene olacak, evet bazı şeyler için çok geç kaldık, bu hedeflerimizi bu yaşımıza kadar gerçekleştiremedik. Ama bu sene gerçekten benim için farklı bir yıl olacak.
Onun dışında tabii ki öncelik olarak sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını diliyorum, umarım 2026 yılı bizim için güzel bir yıl olur.