2026 yılı için her segmentten telefon tavsiyeleri

ElonXMusk 58

Üstün
Makaleler
1
Yer
Birleşik Krallık ve ABD
Selamlar.

Bugün size 2026 için her seviyeye uygun telefonları yazacağım.

Giriş Seviyesi:

Samsung Galaxy A07: Aile üyeleriniz için ve yaşlılar için gerçekten iyi ve güvenli bir telefon.

Xiaomi Redmi 15C: Büyük bir ekran deneyimi yaşayabilirsiniz Redmi 15C ile. Batarya kapasitesi 6000 mAh.

Orta Segment ve Fiyat-Performans:

Samsung Galaxy A56 ve Galaxy A57: Samsung'un en çok sevilen telefonları A56 ve A57. OneUI ekosistemi gerçekten çok iyi olduğunu kanıtlıyor bence bu telefonlar.

Poco X8 Pro Max: Batarya kapasitesi gerçekten mükemmel; 8.500 mAh batarya kapasitesi var. 100W hızlı şarj desteği olan bir telefon.

Nothing Phone (4a): Şeffaf tasarımı ve temiz arayüzü dışında periskop kamerası gerçekten bu seviyede görmesi zor bir kamera.

Amiral Gemileri ve Yüksek Bütçe:

Samsung Galaxy S26 Ultra: İçinde Snapdragon 8 Elite işlemcisi var, privacy display teknolojisi var ve içinde 200 MP kamerasıyla 2026 için en iyi Android amiral gemisi olarak önümüze çıkıyor.

iPhone 17 Pro Max: Profesyonel içerik üretimi, A19 Pro çipi ile oyun tarafında da gerçekten güçlüdür. iOS tarafında liderdir ve 2026 yılının en iyi iOS amiral gemisidir.

Samsung Galaxy Z Fold 7 ve Fold 8: Katlanabilir bir telefon; hem tablet hem telefon olabiliyor, inceltilmiş bir gövdesi var.

Son Söz:

Uğraştığım bir rehber oldu. Açıkçası telefonları deneyimlemedim ama bir süredir 2026 için telefonları araştırıyordum. Umarım beğenmişsinizdir, teşekkür ederim

Telefonların teknik özelliklerini, eksi ve artılarını, hangi kullanım amacına yönelik olduğunu, neden tercih edilmesi gerektiğini yazmamışsınız. Ayrıca fotoğraflar ile de desteklenmeliydi. Yetersiz bir konu olmuş açıkçası.

Haklısınız, aslında özelliklerini yazdım. Ama fotoğraf falan koymadım. Kusur görün bunu sonraki rehberimde koyarım teşekkürler eleştiri için

3a 19.999 TL'yken 4a'ya 39 kusur verilmez. Sadece bir nesil fark var. A07 ve Redmi 15C de telefon degil. Dilenciye hediye etsen bu ne bicim telefon deyip kullanmaz. Cunku kullanilmayacak derecede vasatlar. CMF Phone 1 listede olmaliydi. 14 kusure iyi cihaz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Aslında A07 koyma sebebim aileniz ya da yaşlılar için demiştim. Yani 3A ve 4A arasındaki fark hakkında bir bilgim yok. Eleştiri için teşekkür ederim

@ElonXMusk, A07 ileri yasli insanlar icin alinabilir ama Redmi olmaz. Batarya disinda bir avantaji yok. Tuslu telefondan tek farki dokunmatik olmasi. 3a ve 4a cipset bakimindan dogru duzgun bir farki bulunmuyor. Ayni sekilde kamera paketinde de bir sicrama yok. Yari yariya fiyat oynuyor ama. 4a almak isteyenler almasin. O fiyata iyi ozellikler sunmuyor. Butceniz 40 bin dolaylarindaysa da tas gibi S25 var. Alip gecilecek cihazlardan.

Redmi bu kadar kötü müydü ya? Dediğim gibi 3a ve 4a arasındaki farkı tam bilemiyorum. S25 alınabilir onu yazmayı unutmusum simdi fark ettim

Babam A16 6GB modelini kullanıyor, gayet memnun. Arkadaşlarımdan A55 kullanan var, hem oyun hem sosyal medya hem kamera açısından tatmin edici. Orta seviye modellerde Samsung dışındakiler düşünülmemeli bence.

Valla ne @Simon ne de @Caner Uncu hocam kadar deneyimli ve bilgili değilim ama Redmi'nin ben bile alınmaması gerektiğini biliyorum. Açıklamalar yapay zeka tarafından yapılmış gibi duruyor. Daha fazla geliştirme ve detay eklemesi, artıları ve eksileriyle daha derin bir inceleme yapılabilirdi. Listedeki bazı cihazların güncelleştirilmesi ve daha derin analizlerle anlatılması gerektiğini, fotoğraflarla desteklenerek daha sıralı bir şekilde olması gerektiğini düşünüyorum.

Son düzenleme:

Anlıyorum, ben dediğim gibi geliştiriyorum kendimi. Bir de ben yapay zekâ kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…