Bak dostum cümlelerine yapay zeka gibi demişler ama yapay zeka bile artık daha duygulu ve doğal cevaplar veriyor. Duyguyu geç çok kısa kısa yazıp geçmişsin fotoğraf yok, yeterli bilgi yok, bir şey yok. Kendinden bir şeyler kat bari de gerçekten bir rehber denilebilsin.
Peki.

Selamlar.

Bugün size 2026 için her seviyeye uygun telefonları yazacağım.

Giriş Seviyesi:

Samsung Galaxy A07: Aile üyeleriniz için ve yaşlılar için gerçekten iyi ve güvenli bir telefon.

Xiaomi Redmi 15C: Büyük bir ekran deneyimi yaşayabilirsiniz Redmi 15C ile. Batarya kapasitesi 6000 mAh.

Orta Segment ve Fiyat-Performans:

Samsung Galaxy A56 ve Galaxy A57: Samsung'un en çok sevilen telefonları A56 ve A57. OneUI ekosistemi gerçekten çok iyi olduğunu kanıtlıyor bence bu telefonlar.

Poco X8 Pro Max: Batarya kapasitesi gerçekten mükemmel; 8.500 mAh batarya kapasitesi var. 100W hızlı şarj desteği olan bir telefon.

Nothing Phone (4a): Şeffaf tasarımı ve temiz arayüzü dışında periskop kamerası gerçekten bu seviyede görmesi zor bir kamera.

Amiral Gemileri ve Yüksek Bütçe:

Samsung Galaxy S26 Ultra: İçinde Snapdragon 8 Elite işlemcisi var, privacy display teknolojisi var ve içinde 200 MP kamerasıyla 2026 için en iyi Android amiral gemisi olarak önümüze çıkıyor.

iPhone 17 Pro Max: Profesyonel içerik üretimi, A19 Pro çipi ile oyun tarafında da gerçekten güçlüdür. iOS tarafında liderdir ve 2026 yılının en iyi iOS amiral gemisidir.

Samsung Galaxy Z Fold 7 ve Fold 8: Katlanabilir bir telefon; hem tablet hem telefon olabiliyor, inceltilmiş bir gövdesi var.

Son Söz:

Uğraştığım bir rehber oldu. Açıkçası telefonları deneyimlemedim ama bir süredir 2026 için telefonları araştırıyordum. Umarım beğenmişsinizdir, teşekkür ederim :)

Bayağı uğraşmıssın, eline sağlık adamım. Ama A56 veya A57 dışındakilerine maalesef katılmıyorum. A07 zaten başa bela bir cihaz. Donma mı dersin kasma mı dersin cabası.

Bayağı uğraşmıssın, eline sağlık adamım. Ama A56 veya A57 dışındakilerine maalesef katılmıyorum. A07 zaten başa bela bir cihaz. Donma mı dersin kasma mı dersin cabası.

Anlıyorum ve teşekkürler, dediğim gibi A07 yaşlılar için önerdim. Neden iPhone 17 katılmadığınızı sormak istiyorum.

Anlıyorum ve teşekkürler, dediğim gibi A07 yaşlılar için önerdim. Neden iPhone 17 katılmadığınızı sormak istiyorum.

Apple sevmiyorum dostum ya. Daha önce iPhone 7 Plus kullandım, 2 ay civarında dayanamadım sattım. Yani IOS'ta çoğu şey sınırlı olduğu için pek bir şey yapamıyorsun. APK gibi ek uzantılar kuramıyorsun. Ama Android işletim sisteminde özgürsün her istediğini yaparsın. Sonuç olarak 150K'lık cihazda da Reels kaydırıyorsun, 20 25K'lık cihazda da Reels kaydırıyorsun.

A56 kullanıyorum cihaz 1. Senesine girecek, çok şükür cihazımdan memnunum, gerek performans olsun, gerek oyun performansı veya kamera performansı olsun bana göre çok iyi. İşimi fazlasıyla görüyor.

Apple sevmiyorum dostum ya. Daha önce iPhone 7 Plus kullandım, 2 ay civarında dayanamadım sattım. Yani IOS'ta çoğu şey sınırlı olduğu için pek bir şey yapamıyorsun. APK gibi ek uzantılar kuramıyorsun. Ama Android işletim sisteminde özgürsün her istediğini yaparsın. Sonuç olarak 150K'lık cihazda da Reels kaydırıyorsun, 20 25K'lık cihazda da Reels kaydırıyorsun.

A56 kullanıyorum cihaz 1. Senesine girecek, çok şükür cihazımdan memnunum, gerek performans olsun, gerek oyun performansı veya kamera performansı olsun bana göre çok iyi. İşimi fazlasıyla görüyor.
Anladım, bende Apple seviyorum :D yani APK çok indiriyorsanız normal. A56 çok güzel telefon benim aklımda seneye A58 almak var ama hayırlısı :D