Yani konudaki açıklamalar yapay zekanın yüzeysel yorumları gibi duruyor. Yapay zekaya sorsam muhtemelen aynı cevapları verirdi. Sağlık olsun diyelim, dediğimiz yönlerden geliştirilirse iş yapan rehberler ortaya çıkabilir.
Yani konudaki açıklamalar yapay zekanın yüzeysel yorumları gibi duruyor. Yapay zekaya sorsam muhtemelen aynı cevapları verirdi. Sağlık olsun diyelim, dediğimiz yönlerden geliştirilirse iş yapan rehberler ortaya çıkabilir.
Anlıyorum, robot gibi yazıyorum galiba veya yüzeysel olduğu için. AI kullandım tabii ama bu rehberi yaparken tüm metni yazması veya açıklama yazması için değil, telefonları incelerken (uzun süredir 2026 telefonlarını inceliyorum) kullandım. Dediğim gibi her rehberde geliştiriyorum.
Valla ne @Simon ne de @Caner Uncu hocam kadar deneyimli ve bilgili değilim ama Redmi'nin ben bile alınmaması gerektiğini biliyorum. Açıklamalar yapay zeka tarafından yapılmış gibi duruyor. Daha fazla geliştirme ve detay eklemesi, artıları ve eksileriyle daha derin bir inceleme yapılabilirdi. Listedeki bazı cihazların güncelleştirilmesi ve daha derin analizlerle anlatılması gerektiğini, fotoğraflarla desteklenerek daha sıralı bir şekilde olsaydı iyi bir rehber olurdu.
Telefon konusunda deneyimim sadece markadan ibaret Yani sıfır diyebiliriz.
"Rehber"i pek yararlı bulmadığım için düşündürücü basmıştım. Pek açıklayıcı değil. Mesela Privacy Display özelliği var yazılıp geçilmiş. Ben bu özelliği bilmiyorum. Kendim araştırmak zorundayım. Pek rehber niteliği yok yani bence.
Telefon konusunda deneyimim sadece markadan ibaret Yani sıfır diyebiliriz.
"Rehber"i pek yararlı bulmadığım için düşündürücü basmıştım. Pek açıklayıcı değil. Mesela Privacy Display özelliği var yazılıp geçilmiş. Ben bu özelliği bilmiyorum. Kendim araştırmak zorundayım. Pek rehber niteliği yok yani bence.
Seni kötülemek için yazmadım, yeterli seviyede bulamadığım yönünde bir eleştiri yaptım.
Neden alınması gerektiği yönünde daha bilgilendirici olmalı. Örnek olarak söylediğim "Privacy Display" özelliğini ben bilmiyorum mesela, öğrenmek için kendim araştırmak zorunda kaldım. Bu yazıyı bir rehber değil de tavsiye olarak nitelendirsek daha iyi olur.
Seni kötülemek için yazmadım, yeterli seviyede bulamadığım yönünde bir eleştiri yaptım.
Neden alınması gerektiği yönünde daha bilgilendirici olmalı. Örnek olarak söylediğim "Privacy Display" özelliğini ben bilmiyorum mesela, öğrenmek için kendim araştırmak zorunda kaldım. Bu yazıyı bir rehber değil de tavsiye olarak nitelendirsek daha iyi olur.
Yok yok, yanlış anladınız. Ben "Peki" deme sebebim size ciddiye almadığım için değil aksine ciddiye aldığım için yazdım. Yani ne yazacağımı bilemediğim için yazdım.