2026 yılı için her segmentten telefon tavsiyeleri

Bak dostum cümlelerine yapay zeka gibi demişler ama yapay zeka bile artık daha duygulu ve doğal cevaplar veriyor. Duyguyu geç çok kısa kısa yazıp geçmişsin fotoğraf yok, yeterli bilgi yok, bir şey yok. Kendinden bir şeyler kat bari de gerçekten bir rehber denilebilsin.

Peki.

Bayağı uğraşmıssın, eline sağlık adamım. Ama A56 veya A57 dışındakilerine maalesef katılmıyorum. A07 zaten başa bela bir cihaz. Donma mı dersin kasma mı dersin cabası.

Bayağı uğraşmıssın, eline sağlık adamım. Ama A56 veya A57 dışındakilerine maalesef katılmıyorum. A07 zaten başa bela bir cihaz. Donma mı dersin kasma mı dersin cabası.

Anlıyorum ve teşekkürler, dediğim gibi A07 yaşlılar için önerdim. Neden iPhone 17 katılmadığınızı sormak istiyorum.

Anlıyorum ve teşekkürler, dediğim gibi A07 yaşlılar için önerdim. Neden iPhone 17 katılmadığınızı sormak istiyorum.

Apple sevmiyorum dostum ya. Daha önce iPhone 7 Plus kullandım, 2 ay civarında dayanamadım sattım. Yani IOS'ta çoğu şey sınırlı olduğu için pek bir şey yapamıyorsun. APK gibi ek uzantılar kuramıyorsun. Ama Android işletim sisteminde özgürsün her istediğini yaparsın. Sonuç olarak 150K'lık cihazda da Reels kaydırıyorsun, 20 25K'lık cihazda da Reels kaydırıyorsun.

A56 kullanıyorum cihaz 1. Senesine girecek, çok şükür cihazımdan memnunum, gerek performans olsun, gerek oyun performansı veya kamera performansı olsun bana göre çok iyi. İşimi fazlasıyla görüyor.

Anladım, bende Apple seviyorum yani APK çok indiriyorsanız normal. A56 çok güzel telefon benim aklımda seneye A58 almak var ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…