İyi akşamlar, şu anda iPhone 13 Pro Max kullanıyorum. Telefonumu satıp yükseltmeyi düşünüyorum. Bütçem birazcık sınırlı. Yenilenmiş ve ikinci el cihaz arasında kaldım. Açıkçası yenilenmiş cihazlara da çok güvenmiyorum. 15 Pro veya 16 Pro almayı düşünüyorum. Eski cihazımın üstüne 20-25.000 TL ekleyebilirim. Yenilenmiş cihaz mı, ikinci el mi almalıyım ve iPhone 15 Pro alınır mı? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Bence elinizdeki telefonu satıp yeni modele geçmeye gerek yok, yenilenmiş telefon alınmaz. Alacaksanız da tercihen ikinci elden temiz bir şeyler almaya çalışın, iPhone 15 Pro da 16 Pro da gayet alınabilir modeller ama dediğim gibi elinizdeki model de gayet yeterli. Son kullanıcıyla aynı işleri yapıyorsanız ve profesyonel işleriniz yoksa çok da değiştirmeye değmez.
Ben de benzer durumdaydım, 14 Pro Max cihazımı satıp yükselteyim dedim ama vazgeçtim. Etrafımda 16-17 Pro Max cihazı olan arkadaşlarımın cihazlarına bakıyorum, aradaki fiyat farkını haklı gösterecek bir şey göremiyorum. Bataryayı yenileyip devam ettim ben de. Şimdilik fazlasıyla memnunum.
Özellikle ne olduğu belirsiz yenilenmiş telefon kesinlikle almazdım.
Bence elinizdeki telefonu satıp yeni modele geçmeye gerek yok, yenilenmiş telefon alınmaz. Alacaksanız da tercihen ikinci elden temiz bir şeyler almaya çalışın, iPhone 15 Pro da 16 Pro da gayet alınabilir modeller ama dediğim gibi elinizdeki model de gayet yeterli. Son kullanıcıyla aynı işleri yapıyorsanız ve profesyonel işleriniz yoksa çok da değiştirmeye değmez.
Yenilenmiş telefonlardan bende vazgeçtim çok fazla şikayet olduğunu gördükten sonra, 13 Pro Max ile video çekimleri yapıyoruz o yüzden değiştirmeyi düşünüyorum 15 Pro falan alacağım sanırım o yüzden.