yigitw

Uzman
Bütçem 45k civarı bu hafta öncelik olarak iPhone 14 Pro aradım telefoncularda ama sadece 1 yerde vardı o da ekranı orijinal değil 48k istiyor pili 83 altında falandı bayağı kötü fiyat verdi.

Başka bir telefoncu iPhone 15'e 43 bin dedi telefon temizdi pili 90 üstü falan demişti sanırım hatırlamıyorum, illaki ki 14 Pro istiyorsan 47 civarına 85 üstü pilli bulabilirim kesin dedi.

Başka bir yerde iPhone 16e 1 günlük gelmiş dükkana, cihaza hat bile takmamış açıp kapatmış 35k dedi en son, pil sağlığı %100 devir sayısı 1'di ve Apple TR 2 sene garantili.

15'i satan telefoncu akrabamız, 16E'yi satan yerde tanıdık güvenilir biri. Bir yandan da acaba yurt dışı 14 Pro mu alsam diyorum 20k civarlarında benim için daha uygun fiyat olarak ama kalan 4 ay hakkında pek bilgim yok iki telefonda taşımak istemiyorum, Apple Watch'la beraber kullanım falan duydum ama doğru mu bilgim yok.

Yani karar sizin ama 50 bin lira para verip gerçekten düşündüğünüz cihazlar bu olmamalı. Millet 0 S25'ler Xiaomi 15'ler tartışırken mesela ekranı orijinal olmayan telefona 40 küsür binler şaka olmalı. Ben şahsen o 14 Pro'ya 25.001 TL vermem.

Hiçbiri alınmamalı bana göre. İlla alacaksanız ben temiz 15'i almaya bakardım. 16e'yi her yerde söylediğim gibi yine şiddetle tavsiye etmiyorum. Telefonun CPU'su var gerisi yok.

Yani karar sizin ama 50 bin lira para verip gerçekten düşündüğünüz cihazlar bu olmamalı. Millet 0 S25'ler Xiaomi 15'ler tartışırken mesela ekranı orijinal olmayan telefona 40 küsur binler şaka olmalı. Ben şahsen o 14 Pro'ya 25.001 TL vermem.

Hiçbiri alınmamalı bana göre. İlla alacaksanız ben temiz 15'i almaya bakardım. 16E'yi her yerde söylediğim gibi yine şiddetle tavsiye etmiyorum. Telefonun CPU'su var gerisi yok.

16e 35k ya alınır ama diğer iphonelara göre. O fiyata iPhone 13 yerine geniş açı ve MagSafe önemli değilse 16e yi tercih ederdim. Tabii Android telefonlar daha iyi ama kişinin kendi tercihi, S25 veya mi 15 al desen gidip o IPhone'u alabilir yani yapacak bir şey yok.

16e 35k ya alınır ama diğer iphonelara göre. O fiyata iPhone 13 yerine geniş açı ve MagSafe önemli değilse 16e yi tercih ederdim. Tabii Android telefonlar daha iyi ama kişinin kendi tercihi, S25 veya mi 15 al desen gidip o IPhone'u alabilir yani yapacak bir şey yok.
Bu arada size katılıyorum ama yazmayı unuttum. :D Genel anlamda söyledim, yoksa 35 bin 16e için iyi fiyat ve iPhone şartsa düşünülebilir. telefon da 0 çünkü.

Bu arada size katılıyorum ama yazmayı unuttum. :D genel anlamda söyledim, yoksa 35 bin 16e için iyi fiyat ve iPhone şartsa düşünülebilir. Telefon da 0 çünkü.

Ben olsam 35k ya oyun oynanmayacaksa S24 alırdım. Ama oyun oynayacaksam zaten 45k sınır demis, S25 alırdım.

Bütçem 45k civarı bu hafta öncelik olarak iPhone 14 Pro aradım telefoncularda ama sadece 1 yerde vardı o da ekranı orijinal değil 48k istiyor pili 83 altında falandı bayağı kötü fiyat verdi.

Başka bir telefoncu iPhone 15'e 43 bin dedi telefon temizdi pili 90 üstü falan demişti sanırım hatırlamıyorum, illaki ki 14 Pro istiyorsan 47 civarına 85 üstü pilli bulabilirim kesin dedi.

Başka bir yerde iPhone 16e 1 günlük gelmiş dükkana, cihaza hat bile takmamış açıp kapatmış 35k dedi en son, pil sağlığı %100 devir sayısı 1'di ve Apple TR 2 sene garantili.

15'i satan telefoncu akrabamız, 16E'yi satan yerde tanıdık güvenilir biri. Bir yandan da acaba yurt dışı 14 Pro mu alsam diyorum 20k civarlarında benim için daha uygun fiyat olarak ama kalan 4 ay hakkında pek bilgim yok iki telefonda taşımak istemiyorum, Apple Watch'la beraber kullanım falan duydum ama doğru mu bilgim yok.
16e bakın ancak bu bütçede daha iyi başka markalar var. Örneğin S25.

45K’ya yurt dışı sıfır iPhone 16 Pro veya Pro Max falan bulursunuz hocam. En kötü iPhone 15 Pro veya 16e bakın derim. Bu bütçeye pil sağlığı düşük, 2. el 14 Pro bakmayın. Telefoncu bayağı abartı fiyatlar vermiş.