Thanos
Üstün
2027 sonu 2028 oluyor, çok uzak. 2026 sonu olur umarım.
2027 sonu 2028 oluyor, çok uzak. 2026 sonu olur umarım.
Yani bana da öyle geliyor. PS5 almak yerine ne bileyim daha para koyup Laptop almak bana daha mantıklı geliyor. Yanına Xbox kol çeksem TV'ye bağlasam falan. Hem Windows var her istediğimi yaparım, oyunlar genel olarak daha ucuz, istersem crackte oynarım, taşınabilirliği falan da var. Tabii bu benim düşüncem.Artık konsolun bence bir albenisi kalmadı FIFA desem yine keyifli televiyondan oynamak ama şöyle bir durum var sadece pes FIFA oynayan tayfa PS alırsa hem daha fazla masraf yapıp eriştiği oyunlar kısıtlı kalıyor.
Ne kolu?Yeni kol tanıtılacak daha, zannetmem. PS5 daha uzun yıllar destek alacak.
Umarim oyle olur fakat bence bekleme. Ani yasa. Daha bir hafta once gordugum bir aile dostumuzu kalp krizinden kaybettik. Adam sapasaglamdi. Kime ne olacagi hic belli olmuyor. O yuzden bir seyleri uzun sureli olarak erteleme derim. Yani 2026'nin sonuna kadar yasayacagimizin garantisi yok. Bu sadece bir bakis acisi. Ciddiye alip almamak sana kalmis.2027 sonu 2028 oluyor, çok uzak. 2026 sonu olur umarım.
Hocam 1 seneyi durduk yere beklemiyorum zaten, YKS hazırlanıyorum, her şekilde 2026 yazına kadar beklemem gerekiyor. Ondan dolayı bekleme gibi bir durum yok aslında.Umarim oyle olur fakat bence bekleme. Ani yasa. Daha bir hafta once gordugum bir aile dostumuzu kalp krizinden kaybettik. Adam sapasaglamdi. Kime ne olacagi hic belli olmuyor. O yuzden bir seyleri uzun sureli olarak erteleme derim. Yani 2026'nin sonuna kadar yasayacagimizin garantisi yok. Bu sadece bir bakis acisi. Ciddiye alip almamak sana kalmis.
O zaman dogru karar. Hem YKS'yi bitirdikten sonra 2026'nin sonuna az bir sure kalmis olur. Eger oyun oynayacak bir platformun yoksa cipli Nintendo Switch alip İndie yapimlarla vakit gecirebilirsin arada. PS5'den daha eglenceli bana kalirsa.Hocam 1 seneyi durduk yere beklemiyorum zaten, YKS hazırlanıyorum, her şekilde 2026 yazına kadar beklemem gerekiyor. Ondan dolayı bekleme gibi bir durum yok aslında.
Yani bana da öyle geliyor. PS5 almak yerine ne bileyim daha para koyup laptop almak bana daha mantıklı geliyor. Yanına Xbox kol çeksem TV'ye bağlasam falan. Hem Windows var her istediğimi yaparım, oyunlar genel olarak daha ucuz, istersem crackte oynarım, taşınabilirliği falan da var. Tabii bu benim düşüncem.