Artık konsolun bence bir albenisi kalmadı FIFA desem yine keyifli televiyondan oynamak ama şöyle bir durum var sadece pes FIFA oynayan tayfa PS alırsa hem daha fazla masraf yapıp eriştiği oyunlar kısıtlı kalıyor.
Yani bana da öyle geliyor. PS5 almak yerine ne bileyim daha para koyup Laptop almak bana daha mantıklı geliyor. Yanına Xbox kol çeksem TV'ye bağlasam falan. Hem Windows var her istediğimi yaparım, oyunlar genel olarak daha ucuz, istersem crackte oynarım, taşınabilirliği falan da var. Tabii bu benim düşüncem.

2027 sonu 2028 oluyor, çok uzak. 2026 sonu olur umarım.
Umarim oyle olur fakat bence bekleme. Ani yasa. Daha bir hafta once gordugum bir aile dostumuzu kalp krizinden kaybettik. Adam sapasaglamdi. Kime ne olacagi hic belli olmuyor. O yuzden bir seyleri uzun sureli olarak erteleme derim. Yani 2026'nin sonuna kadar yasayacagimizin garantisi yok. Bu sadece bir bakis acisi. Ciddiye alip almamak sana kalmis.

Umarim oyle olur fakat bence bekleme. Ani yasa. Daha bir hafta once gordugum bir aile dostumuzu kalp krizinden kaybettik. Adam sapasaglamdi. Kime ne olacagi hic belli olmuyor. O yuzden bir seyleri uzun sureli olarak erteleme derim. Yani 2026'nin sonuna kadar yasayacagimizin garantisi yok. Bu sadece bir bakis acisi. Ciddiye alip almamak sana kalmis.
Hocam 1 seneyi durduk yere beklemiyorum zaten, YKS hazırlanıyorum, her şekilde 2026 yazına kadar beklemem gerekiyor. Ondan dolayı bekleme gibi bir durum yok aslında.

Hocam 1 seneyi durduk yere beklemiyorum zaten, YKS hazırlanıyorum, her şekilde 2026 yazına kadar beklemem gerekiyor. Ondan dolayı bekleme gibi bir durum yok aslında.
O zaman dogru karar. Hem YKS'yi bitirdikten sonra 2026'nin sonuna az bir sure kalmis olur. Eger oyun oynayacak bir platformun yoksa cipli Nintendo Switch alip İndie yapimlarla vakit gecirebilirsin arada. PS5'den daha eglenceli bana kalirsa.

Konsol aslında çok güçlü ama gücünü zorlayacak oyun olmadı. O oyun GTA 6 olacak ama daha 1 yıl var bir daha ertelenmezse. PS4 ün 2013 yılında çıktığını var sayarsak aynı zamanda yanlış bilmiyorsam güncelleme desteğinin ve yeni oyunların desteğinin bu sene kesildiğini göz önünde bulundurduğumuzda 12-13 yıl yapıyor diyebiliriz, benim PS4'üm hala sorunsuz çalışıyor hatta. PS5 kesinlikle daha uzun ömürlü olacaktır diyebiliriz bence. Neticede daha konsolun gerçek gücünü gösteren bir oyun deneyemedik. PS5 çıkalı sadece 5 yıl oldu ki bu çok az bir süre gerçekten.

Bence o kadar düşünmene gerek yok alasın varsa Slim de, Pro da iş yapar. Seneye PS6 çıksa ne olacak hem. Önemli olan oyun zevkin. 1-2 ay içinde kesin çıkacak haberi olsa tamam beklenir ama şu an için beklemeye değmez. Ömrünün sonlarına doğru PS4, PS4 Pro alan tanıdıklarım var ve hala zevkle konsollarında oyunlarını oynuyorlar. Ciddi kütüphanesi var hatta oyun bile çıkıyor bazen Call of Duty: Black Ops 7 gibi. Indie oyunlarda sanırım geliyor. Zaten PS5'e gelen özel oyunlar 2 elin hatta 1 elin parmağını geçmiyor. Yani çok düşünme, PS5'i alasın varsa al geç.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani bana da öyle geliyor. PS5 almak yerine ne bileyim daha para koyup laptop almak bana daha mantıklı geliyor. Yanına Xbox kol çeksem TV'ye bağlasam falan. Hem Windows var her istediğimi yaparım, oyunlar genel olarak daha ucuz, istersem crackte oynarım, taşınabilirliği falan da var. Tabii bu benim düşüncem.

Evet PS 5 yokluğunu hissetmez'sin hem bu sefer oynayacağın oyunlarda daha fazla daha ucuz Steam üzerinden alamazsın para çıkmaz Epic'ten al ona da yetmezse ortak hesap al bir de 9. nesil Xbox kolu alırsın çiçek gibi FIFA pes AAA oynarsın.