Aynı oyunları oynatamayabilir, eğer oynatırsa PS5 Pro'nun PS5'e göre ayırt edici farkı ne olacak?
Grafik ve FPS farki bulunuyor sadece. PS4'u hatirla. Onun da Pro versiyonu cikti ama hicbir ozel oyun gelmedi Pro serisine. Zaten Sony parayi oyunlardan kazaniyor. Konsoldan degil. O yuzden Exclusive oyunlarini her kesime satmaya calisiyorlar.

Bence ömrü daha uzun sürecek. Lin Tao sanıyorum yeni bir açıklama yapmış.

Eki Görüntüle 204667
Onu bende okudum hocam ama zaten konsollar da yeni konsol gelince eskisine oyun çıkarma serüvenini kesmiyorlar. PS6'nın çıkışını etkileyeceğini düşünmüyorum, PS6 çıkar yine PS5'e uzun süre oyun çıkartmaya devam ederler bahsettiği şey bu diye düşünüyorum.

Grafik ve FPS farki bulunuyor sadece. PS4'u hatirla. Onun da Pro versiyonu cikti ama hicbir ozel oyun gelmedi Pro serisine. Zaten Sony parayi oyunlardan kazaniyor. Konsoldan degil. O yuzden Exclusive oyunlarini her kesime satmaya calisiyorlar.
Grafik ve FPS farkı çokta kenara atılacak bir fark değil bence.

Onu bende okudum hocam ama zaten konsollar da yeni konsol gelince eskisine oyun çıkarma serüvenini kesmiyorlar. PS6'nın çıkışını etkileyeceğini düşünmüyorum, PS6 çıkar yine PS5'e uzun süre oyun çıkartmaya devam ederler bahsettiği şey bu diye düşünüyorum.

Grafik ve FPS farkı çokta kenara atılacak bir fark değil bence.
Benim icin hicbir onemi yok grafigin fakat eger ben en iyisini istiyorum diyorsan PS5 Pro yolu gozuktu demek oluyor.

Artık konsolun bence bir albenisi kalmadı FIFA desem yine keyifli televiyondan oynamak ama şöyle bir durum var sadece pes FIFA oynayan tayfa PS alırsa hem daha fazla masraf yapıp eriştiği oyunlar kısıtlı kalıyor.