Pretec Üyecik Katılım 2 Nisan 2026 Mesajlar 2 Beğeniler 0 2 Nisan 2026 #1 Konudan bağımsız bu 2-3 aylık süreçte çoğu konu bitebilir mi TYT fen ve AYT TYT matematik için logaritma türev limit gibi konular dışında.
Konudan bağımsız bu 2-3 aylık süreçte çoğu konu bitebilir mi TYT fen ve AYT TYT matematik için logaritma türev limit gibi konular dışında.
Michael MYERS Bilgin Açılış Hamlesi Katılım 6 Şubat 2024 Mesajlar 5.500 Çözümler 70 Beğeniler 5.447 Yer Haddonfield, Illinois 2 Nisan 2026 #2 Pretec dedi: Konudan bağımsız bu 2-3 aylık süreçte çoğu konu bitebilir mi TYT fen ve AYT TYT matematik için logaritma türev limit gibi konular dışında. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.
Pretec dedi: Konudan bağımsız bu 2-3 aylık süreçte çoğu konu bitebilir mi TYT fen ve AYT TYT matematik için logaritma türev limit gibi konular dışında. Genişletmek için tıkla... Kolay gelsin.
shiedae3 Başarılı Ağ Büyücüsü Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 2.297 Çözümler 3 Beğeniler 1.419 2 Nisan 2026 #3 Adamakıllı çalışmaya lti+AYT fen bile yetişir ötekiler tam ise. Yetişmez desek bırakacak mısın? Gönül ferahlatma peşinde koşma da dersine otur başarılar.
Adamakıllı çalışmaya lti+AYT fen bile yetişir ötekiler tam ise. Yetişmez desek bırakacak mısın? Gönül ferahlatma peşinde koşma da dersine otur başarılar.
Heisenberg Yetkin Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 517 Çözümler 2 Beğeniler 248 2 Nisan 2026 #4 Ben geçen sene son 70 günde AYT Fen bitirip Fizikten 12 net, Kimya ve Biyolojiden 5'er net yapmıştım sadece video izleyerek. Soru çözersen daha fazlası bile yapılır.
Ben geçen sene son 70 günde AYT Fen bitirip Fizikten 12 net, Kimya ve Biyolojiden 5'er net yapmıştım sadece video izleyerek. Soru çözersen daha fazlası bile yapılır.