@Testo unit hocam, en son girdiğim 2 AYT denemesi 47,75 ve 49,50 net geldi. 25 mat, 24 fen şeklinde.

1 ayda gayet iyi artış olmuş. Eksiklerini tamamlayarak ilerlemeye devam.

Diğerleri yetiştireceğim diye Integra'li yapamadım. Yani daha başlayamadım. Sizce integral soru mu çözeyim yoksa Integra'li üstünden işleyip tek kitaptan ilerleyip Full branş mı abanayım?

Konu+orta seviye soru bankası yap. Zor soruları denemelerde çözersin. Yaklaşık 4 soruluk bir konuyu riske atmaya gerek yok. Kalan sürede bitirebilecek bir konu.

Diğer dersleri sağlam bitirdim. 15 gün kaldı TYT denemeleri başladım, dershanede de seri denemeleri de başladı.

Süper. Analizleri doğru yaptığın sürece sıkıntı yok.

1 ayda gayet iyi artış olmuş. Eksiklerini tamamlayarak ilerlemeye devam.

Konu+orta seviye soru bankası yap. Zor soruları denemelerde çözersin. Yaklaşık 4 soruluk bir konuyu riske atmaya gerek yok. Kalan sürede bitirebilecek bir konu.

Süper. Analizleri doğru yaptığın sürece sıkıntı yok.
Branş denemesi olarak orijinal 12'li AYT mat ve Bilgisarmal 10x40 AYT fen aldım, başka kaynak bakayım mı? Tabletim var, eksik olanı indirip çözebilirim.

Bir de son beş yıl TYT-AYT aldım, onları ne zaman çözeyim?

Branş denemesi olarak orijinal 12'li AYT mat ve Bilgi Sarmal 10x40 AYT fen aldım, başka kaynak bakayım mı? Tabletim var, eksik olanı indirip çözebilirim.

AYT mat denemesi olarak acilede bakabilirsin. Çok deneme alma bitireceğim diye yüzeysel geçersin. Bitmeye yakın yeni deneme al. Bilgi Sarmal dışında 3D AYT fen denemesi alabirsin. Bir de krallar karması çözsen anca biter herhalde sınava kadar.

Bir de son beş yıl TYT-AYT aldım, onları ne zaman çözeyim?

Ben son hafta günde 1 TYT 1 AYT şeklinde çözmüştüm. Zaten çoğu soruyu başka kaynak ve denemelerde benzerini gördünö normalden daha hızlı bitiyor o yüzden.

Ben son hafta günde 1 TYT 1 AYT şeklinde çözmüştüm. Zaten çoğu soruyu başka kaynak ve denemelerde benzerini gördünö normalden daha hızlı bitiyor o yüzden.
Deneme kulübü 17 Haziran'a kadar 1 gün AYT, 1 gün TYT yapacakmış. Günde 3 deneme olarak mı yapayım?

AYT matematikte hâlihazırda 3D mevcuttu, geçen sene ilk 3 testini çözüp bırakmışım. Onun yanına Orijinal aldım. İlk Orijinal bitirip sonra 3D mi bakayım, karışık mı çözeyim?

Kitapçıdaki abi dediğiniz Krallar Karması ve Bilgi Sarmalı önermişti. Kitaplarla alakalı fikrim olmadığı için Bilgi Sarmalı iyidir herhâlde deyip aldım. Dediğiniz Krallar Karması'nı da alıp karışık çözsem olur gibi.

Şimdiye kadar ne LGS ne de başka bir derse bu kadar çalışmamıştım, bu kadar deneme atmak normal mi, abartıyor muyum?

Çok fazla şey sordum, hakkınızı helal edin. :D

Deneme kulübü 17 Haziran'a kadar 1 gün AYT, 1 gün TYT yapacakmış. Günde 3 deneme olarak mı yapayım?

Fazla olur gibi ancak size ağır gelmeyecek ise neden olmasın. Çıkmışlar normal denemeden daha kolay gelecek sonuçta.

AYT matematikte hâlihazırda 3D mevcuttu, geçen sene ilk 3 testini çözüp bırakmışım. Onun yanına orijinal aldım. İlk orijinal bitirip sonra 3D mi bakayım, karışık mı çözeyim?

Kolay-orta-zor diye sıralanıyor iki kaynakda. Önce kolayları, sonra ortları en son ise zorları çözücek şekilde ilerleyin.

Kitapçıdaki abi dediğiniz krallar karması ve Bilgi Sarmal'ı önermişti. Kitaplarla alakalı fikrim olmadığı için Bilgi Sarmal'ı iyidir herhâlde deyip aldım. Dediğiniz krallar karması'nı da alıp karışık çözsem olur gibi.

Krallar karmasını farklı soru tarzları gör diye önermiştim. Vakit az tek bir yayına bağlı kalmamak lazım.

Şimdiye kadar ne LGS ne de başka bir derse bu kadar çalışmamıştım, bu kadar deneme atmak normal mi, abartıyor muyum?

Gayet normal hatta vakit kalırsa birer tane daha yayın çözülebilir fen ve matematikte. Ne kadar çok deneme o kadar iyi. Ancak çok deneme çözeceğim diye eldekileri öylesine çözmeyin. Sindire sindire gidin.

Çok fazla şey sordum, hakkınızı helal edin. :D

Merak etmeyin bu yollardan bende geçtim. İstediğiniz kadar soru sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım. 🙂

Mezun senemde bir kampa katılmadığım ve çevrem kalmadığı için kimseye soramıyordum. Her şey için teşekkür ederim hocam. İyi ki varsınız. ))