Rainbow Six Siege Mobile ve The Division Resurgence projeleri ne oldu merak ediyorum, uzun süredir ön kayıt sürecindeler.
Rainbow betasını oynamıştım bir kere, fena değildi.
Rainbow'un grafikleri ve animasyonları kötü geldi bana. Gölgeler falan ultrada olmasına rağmen bayağı kötü.

Mobil oyunculuk geri dönüyor sonunda.

Rainbow Six Siege Mobile ve The Division Resurgence projeleri ne oldu merak ediyorum, uzun süredir ön kayıt sürecindeler.
Rainbow betasını oynamıştım bir kere, fena değildi.
Rainbow Six Siege mobil versiyonu kolay batar bence. AAA oyunların mobil versiyonları nedense çabucak batıyor. Payday ve Call Of Duty'de yaşandı.

Mobil oyunculuk geri dönüyor sonunda.

Rainbow Six Siege mobil versiyonu kolay batar bence. AAA oyunların mobil versiyonları nedense çabucak batıyor. Payday ve Call Of Duty'de yaşandı.
Warzone CoD Mobile'den iyiydi aslında niye battı anlamadım. Belki optimizasyon yüzündendir, CoDM her telefonda oynanabilirken Warzone'u her telefon düzgün oynatamıyordu.

Rainbow'un grafikleri ve animasyonları kötü geldi bana. Gölgeler falan ultrada olmasına rağmen bayağı kötü.
O tür şeylere zamanla ayar çekerler, optimize bir oyun olsun kâfi, Ubisoft yoksa batacak bu gidişatla.
Apex Legends'i de ekle araya, bu oyunun da fişini çektiler.
Birkaç yıl önce Area F2 adlı oyunu Android marketlerine sürmüşlerdi, zamanında güzel oyundu ve tutmuştu, Ubisoft fişini çekti. :)

Bilgisayar oyunlarının telefonlara getirilmesinin PC ve konsol oyuncularına verdiği zararı kelimelerle anlatamam. Bu oyunların karlılığı artmaya devam ederse yakın zamanda hem PC hem konsol hem de mobil için tasarlanan iğrenç bir hybrid oyun piyasası oluşacak.
Şimdi de var o dediğin tür zaten. Ama daha çok Asyalı dandik firmalar yapıyor, büyük kallavi firmalar o topa girmez. Şu anlık eski oyunların portlarını görürüz o kadar. Bir de online oyunların mobillerini yapıyorlar onlar da çok geçmeden sunucuları kapanıp gidiyor zaten.

Şimdi de var o dediğin tür zaten. Ama daha çok asyalı dandik firmalar yapıyor, büyük kallavi firmalar o topa girmez. Şu anlık eski oyunların portlarını görürüz o kadar.

Bir oyunun patlamasına bakar. Minecraft hunger Games çıktı devamında H1Z1 yapıldı sonra PUBG çıktı devamında oyun firmalarının sırf Battle Royale havuzuna girebilmek için nasıl rezaletlere girip kaç yıllık serilerini çöp ettiğini gördük.

O tür şeylere zamanla ayar çekerler, optimize bir oyun olsun kâfi, Ubisoft yoksa batacak bu gidişatla.

Apex Legends'i de ekle araya, bu oyunun da fişini çektiler.
Birkaç yıl önce area F2 adlı oyunu Android marketlerine sürmüşlerdi, zamanında güzel oyundu ve tutmuştu, Ubisoft fişini çekti. :)

Apex Legend çok iyiydi bir de DBD ama DBD mükemmeldi ya.