Yer
NYC, USA
2026'da Param Güvende sistemi güvenilir mi? Bu sistem hakkında ne düşünüyorsunuz? Bu sistemi çokça kullanan veya kullanmış hocalarımın fikirlerini veyahut yorumlarını merak ediyorum. Örneğin bir ürün alınca bir sorun yaşatır mı? Bu sistemi kullanarak bir ürün alındığında alıcıdan yana herhangi bir sorun var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Satici olarak cogunlukla. Fakat alici olarak da dolandirilmak mumkun.

Tabii ki mağdur olmamaya dikkat edilmeli, satıcı taraflarda iş daha sıkıntılıymış galiba. Alıcı kargonun içeriğini değiştirip geri yollayabiliyormuş vb.

Buna göre bir şeyler yapmak akıllıca olur. Belki yakın zamanda kullanmam gerekebilir, o yüzden burada önceden bir bilgi alayım diye konuyu açtım. İlgilenen herkese teşekkür ederim, deneyimleriniz vb. varsa açıklayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Tabii ki mağdur olmamaya dikkat edilmeli, satıcı taraflarda iş daha sıkıntılıymış galiba. Alıcı kargonun içeriğini değiştirip geri yollayabiliyormuş vb.

Bunda göre bir şeyler yapmak akıllıca olur. Belki yakın zamanda kullanmam gerekebilir, o yüzden burada önceden bir bilgi alayım diye konuyu açtım. İlgilenen herkese teşekkür ederim, deneyimleriniz vb. varsa açıklayabilirsiniz.
Satış da yaptım, alım da yaptım. Param Güvende ile sorun yaşamadım; genelde muhatap olduğum kişiler düzgün insanlardı. Zaten olumsuz durumlar yaşaman nadir olur.