Şu an A56 var bende. Eskiden S10+ vardı, kırıldı hurda diye anakartını ve diğer iç parçalarını 600 TL'ye sattım (adam cihazı tamir etmiş bu arada). Ama içim gitti cihaza kamerası vs daha iyiydi. Sadece soru için soruyorum, S10+ alıp batarya değiştirip Custom ROM kurup kullanmak mantıklı mı 2026'da?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 15 Aralık 2023
- Makaleler
- 50
Hala kullanilir ve premium bir cihaz oldugu icin kullanici deneyimi bakimindan da mutlu eder.
Kullanılır. Ekranı çok çok iyi bir cihaz.
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Gerçekten temiz kullanılmış bir ikinci el S10+ bulsanız bile batarya değişimi neredeyse kaçınılmaz olur. Üstelik orijinal pil bulmak imkânsız olduğu için yan sanayi bir batarya taktırmanız gerekecek.
Cihaz zaten 5–6 yaşında olduğundan, ekranı temiz görünse bile kullanım esnasında panelde burn-in (iz kalması) ihtimali oldukça yüksek.
Elinizde halihazırda sağlam bir S10+ olsaydı custom ROM yükleyip kullanmanızı önerirdim. Ancak A56’dan geçmeye pek değmez.
Cihaz zaten 5–6 yaşında olduğundan, ekranı temiz görünse bile kullanım esnasında panelde burn-in (iz kalması) ihtimali oldukça yüksek.
Elinizde halihazırda sağlam bir S10+ olsaydı custom ROM yükleyip kullanmanızı önerirdim. Ancak A56’dan geçmeye pek değmez.
- Makaleler
- 6
A56'dan geçmeye değmez. Ama ikinci telefon ya da yeniden yaşatmak istiyorsan yaşat. Ama A56'dan geçmeye değecek bir cihaz değil. Bir kere çok eski bir cihaz. Kullanım ömrünü tamamlamış cihaz.
duranforreal
Üstün
Çok iyi bi telefon. Hele One UI 7 romu atıldığında.Şu an A56 var bende. Eskiden S10+ vardı, kırıldı hurda diye anakartını ve diğer iç parçalarını 600 TL'ye sattım (adam cihazı tamir etmiş bu arada). Ama içim gitti cihaza kamerası vs daha iyiydi. Sadece soru için soruyorum, S10+ alıp batarya değiştirip Custom ROM kurup kullanmak mantıklı mı 2026'da?
OneUI 7 atıp mis gibi kullanılır.Şu an A56 var bende. Eskiden S10+ vardı, kırıldı hurda diye anakartını ve diğer iç parçalarını 600 TL'ye sattım (adam cihazı tamir etmiş bu arada). Ama içim gitti cihaza kamerası vs daha iyiydi. Sadece soru için soruyorum, S10+ alıp batarya değiştirip Custom ROM kurup kullanmak mantıklı mı 2026'da?
Bencede. Bende vardı zaten, kırmasaydım ROM atıp kullancaktım.