OnurSSRS

Uzman
Herkese merhaba, iyi sosyaller.

Daha önce kullandığım ilk adamakıllı fare SteelSeries Rival 3 idi. İlk başta memnun kaldım gibi ancak faredeki SteelSeries logosunun LED'i eli çok ısıttığından tüm LED'leri kapamıştım; inanır mısınız hiç LED açmadım, sadece ilk geldiğinde bakmıştım. Ne zaman olduğunu anlamadığım bir anda imleci titremeye başladı ve bu durum aşırı rahatsız ediyordu, hâlen daha devam ediyor. GittiGidiyor kapanınca ne yapacağımı bilemedim ve idare ettim. 14.01.2022'de GittiGidiyor'dan satın almıştım, süreçten de memnundum, site bayağı başarılıydı. Şimdi ise 8 Mart 2026'da alt LED'leri açtım, öyle bir deneyeceğim; farklılık olsun diye vesaire...

Güvenilir bir şey istiyorum, kablolu'dan yanayım ve daha önce SteelSeries kullandığımdan ötürü Aerox 3 sipariş vermeye karar verdim ancak size sormadan yapmayayım dedim. Fikirleriniz neler? Alınır mı? Kronik sorunu var mı? Neden alınır? Neden alınmaz?

Ürün linki: https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...b-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,1605021016.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende var 3 kere bozuldu. Toplamda; 2 kez sol click, 1 kere de orta tekerlek. Vatan'dan almıştım, hepsinde de değişim yaptılar ama yine bozuldu. Benim şansızlığım mı bilmiyorum ama önermiyorum.

60 gram çok mu? Dareu iyidir. Piyasada son zamanlarda dandik SteelSeries'in yerine yeni markalar çıktı.

@OnurSSRS, A9 Plus bakabilirsiniz. Aerox serisi mouse alınmaz. Adamlar Wireless versiyonlarına dalga geçer gibi hem 3'e, hem 5'e, hem de 9'a NRF52833 koymuşlar.

Mesajın için teşekkür ederim, michaelscofield. ATK veya dareu markalarını ilk defa duyuyorum ancak ATK tarafında çok ufak duydum ancak araştırmadım. Wraith e-sports mağazası satıyor, 1.749, 99 TL ancak sadece beyaz ve pembe renk stoku mevcut, siyah tercih edecektim, kalmamış. Henüz fazla öneriler de olmadığı için hemen atlamayayım diyorum. Siz ne dersiniz? Ayrıca yanlış da görmediysem ATK A9 Plus'da kablolu olarak kullanabiliyormuşuz eğer öyleyse gecikme endişem olmaz. En büyük endişem herhangi bir gecikme yaşamak.

En büyük endişem herhangi bir gecikme yaşamak.
Dongle sayesinde gecikme 0'a yakın. O konuda içiniz rahat olsun.
ATK veya dareu markalarını ilk defa duyuyorum
Dareu normal fakat ATK çok popüler bir marka denilebilir.
O halde biraz mouse hakkında bilgi vereyim.

HiSilicon Nearlink MCU kullanıyor. 800 mAh batarya mevcut. İlk başlarda batarya optimizasyonu iyi değildi fakat ATK firmwareler ile daha düzgün hale getirdi. Huano switch var. Genel olarak o fiyata üzmez.

Dareu A950GM BK3633 MCU kullanıyor. Batarya optimizasyonu pek iyi değil. Kaplaması eh işte.

İkisi arasından benim ilk tercihim A9 Plus olurdu. ATK, driver konusunda çoğu markayı yerden yere vurur. Buna çok bilindik olan Razer ya da Steelseries gibi markalar dahil.

Seçim sizin, bol şans.

Dongle sayesinde gecikme 0'a yakın. O konuda içiniz rahat olsun.

Dareu normal fakat ATK çok popüler bir marka denilebilir.

O halde biraz mouse hakkında bilgi vereyim.

Hisilicon nearlink mcu kullanıyor. 800 mAh batarya mevcut. İlk başlarda batarya optimizasyonu iyi değildi fakat ATK Firmware'ler ile daha düzgün hale getirdi. Huano Switch var. Genel olarak o fiyata üzmez.

Dareu A950GM BK3633 mcu kullanıyor. Batarya optimizasyonu pek iyi değil. Kaplaması eh işte.

İkisi arasından benim ilk tercihim A9 Plus olurdu. ATK, driver konusunda çoğu markayı yerden yere vurur. Buna çok bilindik olan Razer'ya da SteelSeries gibi markalar dahil.

Seçim sizin, bol şans.

Önerebileceğiniz, en yakın ATK A9 Plus'a eş değer bir ürün var mı? Uzun vadede bataryası ömrünü yitirecek olduğu için de kablosuzdan uzak duruyordum ancak verdiğiniz öneri, kablolu destekliyor. Önerdiğiniz ATK ürünü; polling Rate'i 1K olarak gözüküyor, bu çok üzücü en azından 4K olursa çok sevinirdim ve satın alma arefesine girerdim. Sizin görüşlerinizi merak ediyorum.