Detaylar
Kim cevapladı?1 puanla açıkta kalan ben de dahil. Tekrardan düşüreceklerini sanmıyorum. Zaten içine ettiler her şeyin. Tekrar yaparsalar çok güzel isyan çıkar ama. Ben de seve seve elime molotofu alıp katılırım.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
Her geçen sene sınav zorlaşıyor ya, neresi geliyosa yazmak mantıklı gibi.1 puanla açıkta kalan ben de dahil. Tekrardan düşüreceklerini sanmıyorum. Zaten içine ettiler her şeyin. Tekrar yaparsalar çok güzel isyan çıkar ama. Ben de seve seve elime molotofu alıp katılırım.
Winner
Üstün
Hocam daha ne kadar düşecek? Öğrenci doldurmaları lazım yani.
Düşer. Başta yükseltmemeleri gerekliydi. Gereksiz yükselttiler. Şimdi de azaltacaklar. Ama her bölüm azalmaz.
2025 AYT, 2024'den kolaydı.Her geçen sene sınav zorlaşıyor ya, neresi geliyosa yazmak mantıklı gibi.
Check Engine
Becerikli
- Makaleler
- 1
2025 AYT, 2024'ten kolaydı.
Seneye müfredat değişiyor ya da ondan sonraki sene kesin değişecek açıklama yaptılar, artık mezuna bırakmak o kadar da mantıklı değil.
Son düzenleyen: Moderatör:
Syntax
Üstün
Bilmiyorum ama düşecek. Yeni bölüm filan açarlar 50 kişilik. Diğer bölümlerden 70 kontenjan azaltırlar gibisinden olacak.
Düşüşün bu seneye özgü olduğunu sanmıyorum. Yine düşecektir.
Düşürmeye de devam edeceklerdir.
Hayır gerekmiyor aslında tam tersi politika izliyorlar. Bu sebeple doldurmak yerine boşaltıyorlar. Açıköğretim programlarındaki kontenjanların da içinden geçtiler.Hocam daha ne kadar düşecek? Öğrenci doldurmaları lazım yani.
Düşürmeye de devam edeceklerdir.
Syntax
Üstün
Evet, özellikle sağlık alanı ve hukuk bayağı bir düşecek bence.
Elbette. Özellikle sağlık bölümlerinde ciddi ilerleme katledilecek. Sıralamalar feci halde yükselecek.Evet, özellikle sağlık alanı ve hukuk bayağı bir düşecek bence.
Örneği Hemşirelik programından yapalım:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532