Martinal

Başarılı
Windows 11'de bazen saçma sapan bug hata vb. yaşadığımdan 2-3 ayda bir format atarım ama artık sıkılmaya başladım. Windows 10 kursam ne gibi bir dezavantaj yaşarım? Güvenlik konusunda hacklenme açık gibi durumlar söz konusu olur mu?

Windows 11'de bazen saçma sapan bug hata vb. yaşadığımdan 2-3 ayda bir format atarım ama artık sıkılmaya başladım. Windows 10 kursam ne gibi bir dezavantaj yaşarım? Güvenlik konusunda hacklenme açık gibi durumlar söz konusu olur mu?
LTSC IoT 2021 öneririm.

Her 2-3 ayda format atacak kadar ne hatası alıyor olabilirsin ki? Bence sorun fazla takıntılı olmanda olabilir. Evet, Windows o kadar iyi bir işletim sistemi değil ama hatayı gider, sorunu çöz ve devam et. Format yormuyor mu her seferinde? Windows 10 hala kullanılır tabii ki geçmekte özgürsün.

Her 2-3 ayda format atacak kadar ne hatası alıyor olabilirsin ki? Bence sorun fazla takıntılı olmanda olabilir. Evet, Windows o kadar iyi bir işletim sistemi değil ama hatayı gider, sorunu çöz ve devam et. Format yormuyor mu her seferinde? Windows 10 hala kullanılır tabii ki geçmekte özgürsün.
Ne olacak sistemi hatta bazen kendi PC sistemini bile bozan hatalar oluyor. Bence Windows 10 hala kullanılır. Hatta isterseniz 1 yıl daha Genişletilmiş Güvenlik Güncellemeleri alabilirsiniz. Daha uzun destek isterseniz arkadaşların dediği gibi LTSC 2021 güzel bir seçenek.

Her 2-3 ayda bir format atacak kadar bozuluyorsa ben sorunu kullanıcıda ararım. O kadar da değil. :)

Tabii size de hak veriyorum hocam ancak önemli bilgiler taşıdığın günlük bir cihaz kullanıyorsun ve bir hata sistemi çökertir ve açılmıyor. Ne yaparsın? Geçen benim sistem boot hataları verdi Windows 11 yüzünden araştırdım genel sorun olduğu çıktı. Her şeyi sil baştan! Bilgisayara da bir şey olabilirdi. Bu ara Windows mahvoldu zaten.

Şu an mesela sekmeyi bile aşağı indirirken donuyor sanırım sistemde virüs var ama dün tarama yaptım bir şey çıkmadı. Dünden beri indirme de yapamıyorum çok yavaş ve bir süre hız 0 da kalıyor ama Speedtest normal. Sistem yeniden başlatınca bug a giriyor ve tuştan kaaptmam gerekiyor şu an aklıma gelenler bunlar.

Düzgün kurulum yaptığına emin misin? Yılbaşında Windows 11 Home yükledim Yağ gibi akıyor . Mesela nasıl Bug ile karşılaşıyorsun ?

Son düzenleme: