Herkes sorun yaşayacak diye bir şey yok binlerce sistem var ve işletim sistemi hepsinde her zaman kusursuz çalışamayabiliyor. Sanırım Windows 10 kullanacağım fakat güvenlik konusunda neler yapmam gerekir?

Yok hocam bir problem gözükmüyor
Windows 10 Home ve Pro'da son güncellemeler yüklenince update kısmına Genişletilmiş Güvenlik Güncellemeleri kısmı geliyor ve oradan 1 yıl ekstra güvenlik güncellemesi alabilirsiniz. Ancak Windows 10 LTSC 2032'ye kadar destek alıyor dilerseniz onu da kullanılabilirsiniz.

Windows 10 Home ve Pro'da son güncellemeler yüklenince update kısmına Genişletilmiş Güvenlik Güncellemeleri kısmı geliyor ve oradan 1 yıl ekstra güvenlik güncellemesi alabilirsiniz. Ancak Windows 10 LTSC 2032'ye kadar destek alıyor dilerseniz onu da kullanılabilirsiniz.
Teşekkür ederim kaydolayım hocam, sadece güvenlik güncellemeleri geliyor değil mi?

1770305434307.webp

Hala daha kullanıyorum ve Windows 11'den çok çok daha iyi. Windows Update duraklatarak kapattım, Defender'i de devre dışı bıraktım, kafam rahat. Yeni PC bile olsa Windows 10 her türlü Windows 11'den daha iyi bir seçenektir benim için.

Ben ilk çıktığı günden beri Windows 11'i çeşitli bilgisayarlarımda kullandım. Kaç senedir bir tane bug'ım oldu o da benim hatamdan dolayı. Nasıl sizde bu kadar bug oluyor anlamadım. Belki bir bileşininiz sorun yaratıyordur. Olmazsa Windows 10 2021 LTSC deneyebilirisiniz.