Bütçe
4.000 TL

Rhodi 39

Uzman
Selamlar, Kinect oyunları ve bazı retro oyunlar için bir XBOX 360 Slim almayı düşünüyorum. 4.000 TL'ye RGH'li, 1 kol ve kinectli bir cihaz buldum. Sizce almalı mıyım, mantıklı mı?

Bir kaç ay önce tertemiz içi açılmamış 360E almıştım 500GB versiyonu. Yanına oyun ve kol vardı, 2200'e gelmişti. PS3 fiyatları sürekli arttığı için bunlara ister istemez etkileniyor. Cihazın kırılması basit, onu dert etmenize gerek yok. Piyasaya biraz daha bakmak lazım, full kutulu bu fiyatlara denk gelebiliyor.

Bir kaç ay önce tertemiz içi açılmamış 360E almıştım 500GB versiyonu. Yanına oyun ve kol vardı, 2200'e gelmişti. PS3 fiyatları sürekli arttığı için bunlara ister istemez etkileniyor. Cihazın kırılması basit, onu dert etmenize gerek yok. Piyasaya biraz daha bakmak lazım, full kutulu bu fiyatlara denk gelebiliyor.
E modeli kırmak için lehim vs. gerek diyorlar, var mı öyle bir şey? Kendimiz kırabilir miyiz evde?

E modeli kırmak için lehim vs. gerek diyorlar, var mı öyle bir şey? Kendimiz kırabilir miyiz evde?
Eğer cihaz daha önce kırılmadıysa yazılım üzerinden rahatça kırılıyor. E serisinde anakart üretimi 2014 öncesi ise fiziksel müdahale ile kırılıyordu. Şimdi ise gerek yok, Aurora yazılımı ile kırıyorsun bitti. İnternette bolca bilgi var, araştırmanı tavsiye ederim.

Cihaz kırıkmış, güzel. E modeli değil S modeli diye geçiyor diye biliyorum. Ekstra olarak 4000 altı almayı çalışın zira cihazda ısınma sorunu var. İşlemci 80 dereceyi geçmiş. Kozmetiğinde sorun göremedim.