Beklentim yok ya. Ne zaman iyi geçer umarım desem daha da kötülüleşiyor bazen daha ne kadar kötü olabilir diyorum daha kötüsü oluyor. Bu yıl hakkında çok yorum yapmak istemiyorum hedef falan da koymadım akışına bıraktım.
Detaylar
Kim cevapladı?Th3RealKayseriLee
Yetkin
2025 bitmeden bir şekilde memur olaydım iyiydi. (KPSS 2026 yolu görünüyor....)
Allah hepinize sağlık sıhhat sonra da istediğiniz ne varsa onların gerçekleşmesini nasip etsin, sağlığınıza mutlaka dikkat edin. Bir kulak problemim var dillere destan, her çınlamayı duyduğumda aldırış etmeden yüksek sesle müzik dinlediğim günlere lanet ediyorum.
Tüm gün PC başında olduğumdan mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama bu sene sanki 5-6 ay sürmüş gibi geliyor bana.
2016'yı baştan yaşamak. Zaten internet buna hazırlanıyor bile.Evet Techolay Ailesi!
70 gün sonra 2026'ya giriyoruz. 2026'da beklentileriz neler? Şimdiden konuşalım. Keyifli sohbetler.![]()
2016'yı baştan yaşamak. Zaten internet buna hazırlanıyor bile.
Asla 2016'yı tekrar yaşayamayacağız
The Great Meme Reset of 2026.
Bahsettiğin şeyi biliyorum gördüm. Ama meme resetlemesi falan olmayacak. 2025'e girerken 2020 erasını denemeye çalıştılar ocak ayının ortasına gelmeden unutuldu. Meme resetlemeside öyle olacak.
Çünkü 2020 memeleri kıyamet öncesi son çıkıştı ondan. Bu sefer başarılı olacağız. Bir süre bile olsa.Bahsettiğin şeyi biliyorum gördüm. Ama meme resetlemesi falan olmayacak. 2025'e girerken 2020 erasını denemeye çalıştılar ocak ayının ortasına gelmeden unutuldu. Meme resetlemeside öyle olacak.