2026'ya son 7 gün kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 5124
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 294
  • Etiketler Etiketler
    2026 gün son
Zaman gerçekten hızlı geçiyor. Bunun bilimsel açıklaması olabilir mi? Yoksa kişisel bir algı mı?

RAM krizini saymazsak benim için güzel bir sene olacak. Beklediğim Animeler, diziler, oyunlar komple bu sene çıkacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaman gerçekten hızlı geçiyor. Bunun bilimsel açıklaması olabilir mi? Yoksa kişisel bir algı mı?

Beynini bir bilgisayar olarak düşün, ilk aldığında içine ne kadar oyun varsa yüklersin. Ama kapasite doldukça artık bir oyunu yüklemek için başka bir oyunu silmen gerekir, veya o oyunu yüklerken kaplayacağı yeri falan hesap edip 2 kere düşünürsün.
Beyin de tıpatıp aynı çalışıyor, yaşlandıkça artık beynin alıştığı şeyleri kesip atmaya başlıyor. Mesela sabah yataktan çıkmak, dişlerini fırçalamak, işe/okula hazırlanmak vs. bir edit programında bu kısımları kestiğini düşün, eskiden 24 saat izlerken şimdi 10 dakikaya dönüştürdüğünü düşün o videoyu. İşte beyin aynen böyle çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu adamı bekliyorum. Reis pes etmiyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…