Steam $20'a oyun tavsiyesi

Bütçe
15 Dolar
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba 20 dolar bütçem var, ve biraz oyun arıyorum hangi oyunlar önerebilirsiniz? Aradığım türler ve geriye kalan bilgilerim aşağıda.

sevdiğim türler:

• Komik korku, korku, zombi, bulmaca, eğlenceli.

• Hayatta kalma, üs kurma, açık dünya bulmaca, indie korku oyunları.

• Mod destekli olması tercihimdir.

• Tek başıma da oynayabileceğim.

• En az 20 saatlik oynanış sunsun, sıkmasın.

daha önce beğendiğim oyunlar:

• Astroneer, supraland, supraland six ınches under.

• Pacify, R. E. P. O, lethal Company, the headliners.

• Bigfoot, the classrooms, Risk of Rain 2

• Left 4 Dead 1-2, the planet crafter, muck.

• Peak, rubber bandits, One armed robber.

• Flashing lights.

Epic Games, Steam ya da Microsoft Store'den oyun önerebilirsiniz.
Beğendiğim bu oyunlara varsa Steam'den DLC önerileri de alabilirim. Şimdiden teşekkürler.

Çocuk oyunu gibi biraz sade ve basit ama yaratıcılık ve biraz özgürlük var. Mod desteği de var. Oyunun desteği bittiğinden oyun ilk çalıştırmada sorun çıkarabiliyor ama denemeye değer. Bir çözümü de var olmazsa 2 saat içinde iade hakkı denenmeli. Eğer hoşunuza giderse ben bu oyunu nasıl kaçırdım bu zamana kadar diyebilirsiniz o kadar güzel.

Project Zomboid denemediyseniz olabilir.

Hocam var gene de öneriniz için sağ olun.

Bu oyun vardı hocam beğenmiştim gene de öneriniz için teşekkürler.

The Forest veya Dying Light.

The Forest var Dying Light 1. oyununu tam beğenemedim 2. oyunu beğendim öneriniz için sağ olun.

Bu oyun vardı hocam beğenmiştim gene de öneriniz için teşekkürler.
Tüh ama gerçekten kaçırılmaması gereken ve özel bir tarzı olan oyundu bu. 20 değil 100 200 saatlik oynanışı var. O yüzden satın almış olmanıza şaşırmadım. Oyunda asla 20 dolar altına inmiyor, indirim almıyor bir de Steam'e özel oyun. Yatırım tavsiyesi değildir ama oyun değerini koruyor gerçekten altın bilezik gibi.

20 dolar denince aklıma geliyor kendisi istemeden.
20 dolara daha iyi oyun az bulunur.

Doğru diyorsunuz hocam az bulunuyor bu oyunlardan

Doğru diyorsunuz hocam az bulunuyor bu oyunlardan
Keşke multiplayer oynayabileceğim biri olsaydı bunu. Ama çok fazla bilinen bir oyun olmadığı için hiç bu oyuna sahip biri ile tanışamadım daha.

Keşke multiplayer oynayabileceğim biri olsaydı bunu. Ama çok fazla bilinen bir oyun olmadığı için hiç bu oyuna sahip biri ile tanışamadım daha.
Öyle de bir oyun ki özel biri ile oynamak lazım. Herkesle oynanmaz, o yüzden bende aramadım bunu çok oyunculu biri ile oynamak için. Alpha sürümlerinden beridir takip ettiğimden, 1 2 kişi steam hesabımı ekledi oynamak için çok oyunculu da iyi çalışıyor hatta kod yazıp iki köyü birbirime düşman edebiliyorsunuz.

Son düzenleme:

Arkadaşım ile 1 ay oluyor kavga ettik bende vallahi tekim ama tek oynamakda ayrı zevkli kendi şeyini yapıyorsun zorlama yok bunu yapacaksın yok istediğini yap özgürlük oluyor o yüzden tekli oynamak bana göre daha rahat

Hocam yaz indirimlerinde aldım gene de sağ olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…