Bütçe
15 Dolar
Arkadaşım ile 1 ay oluyor kavga ettik bende vallahi tekim ama tek oynamakda ayrı zevkli kendi şeyini yapıyorsun zorlama yok bunu yapacaksın yok istediğini yap özgürlük oluyor o yüzden tekli oynamak bana göre daha rahat. :D
Ben kavga etmedim ama uzun sürüyor, sabır ister yani hem arkadaş sabırlı biri olmalı hem de dikkatli ve zamanı olmalı. Benim canım sıkıldı söyledim dedim köyleri kapıştıralım, o da tamam dedi ama ben asker basıyorum o da basıyor. Oyunu saldık birbirimize kilitlendik. Bende kodu buluyorum ama konsola yazması kolay değildi. Deniyorum deniyorum yok adam güçlendi vs. iyicene göze batmaya başladı bende başardım o kod ile köyleri düsman etmeyi sonra baktım engeli yemiştim. Kesinlikle tek oynamak daha rahat, istediğin saat gir çık diyen yok bir şey. Ama bilen biri oynayalım dese hayır demem şu an. En son winter biyomunda bitiriyordum oyunu. 10 yıl sonra hala nasıl oynatıyor kendini bilmiyorum. Ace modu var mış mesela ona da bakma hedefim var.

Oyun tam sevgili ile oynamalık aslen erkek erkeğe oynamak tehlikeli. 🤣

Oyunları ciddiye alan kitleye denk geliyorum sanırım.

Ben kavga etmedim ama uzun sürüyor, sabır ister yani hem arkadaş sabırlı biri olmalı hem de dikkatli ve zamanı olmalı. Benim canım sıkıldı söyledim dedim köyleri kapıştıralım, o da tamam dedi ama ben asker basıyorum o da basıyor. Oyunu saldık birbirimize kilitlendik. Bende kodu buluyorum ama konsola yazması kolay değildi. Deniyorum deniyorum yok adam güçlendi vs. iyicene göze batmaya başladı bende başardım o kod ile köyleri düsman etmeyi sonra baktım engeli yemiştim. Kesinlikle tek oynamak daha rahat, istediğin saat gir çık diyen yok bir şey. Ama bilen biri oynayalım dese hayır demem şu an. En son winter biyormunda bitiriyordum oyunu. 10 yıl sonra hala nasıl oynatıyor kendini bilmiyorum. Ace modu var mış mesela ona da bakma hedefim var.

Oyun tam sevgili ile oynamalık aslen erkek erkeğe oynamak tehlikeli. 🤣

Oyunları ciddiye alan kitleye denk geliyorum sanırım.

Hocam bir de arkadaş beğenmeli ya o beğenmesse para boşa gitti veya tek oynayacaksın sorun burada işte🤣

Hocam bir de arkadaş beğenmeli ya o beğenmesse para boşa gitti veya tek oynayacaksın sorun burada işte🤣
Yok o yönden problemim olmadı ama öğrenmesi zor kabul ediyorum başta. Zaten başta zor olan oyunlar iyi oluyor, oyunu bilmeden görmeden oynadığında o oyunu hemen çözdüysen o oyun bence iyi değildir. Ayrıca dediğim gibi biraz çocukumsu yani herkes beğenmez normaldir. Size de önerdim ama bunu düşünüyordum kendi kendime. :rofl:

Yok o yönden problemim olmadı ama öğrenmesi zor kabul ediyorum başta. Zaten başta zor olan oyunlar iyi oluyor, oyunu bilmeden görmeden oynadığında o oyunu hemen çözdüysen o oyun bence iyi değildir. Ayrıca dediğim gibi biraz çocukumsu yani herkes beğenmez normaldir. Size de önerdim ama bunu düşünüyordum kendi kendime. :rofl:

Hocam sizin iyiymiş benim arkadaşım sadece CS2 oynuyordu her gün başka oyun gireyim demiyor ona sinir oluyorum ve dediğiniz gibi başta zor olan oyunlar güzel oluyor ama önceden 2024'te hesabım çalındı gitti oyun 100 saat oynamıştım ama işte hesap gitti oyunlarda gitti şimdi stoneheart alacağım gibime geldi bir 100 saat daha oyna diyor beynim😂

Hocam sizin iyiymiş benim arkadaşım sadece CS2 oynuyordu her gün başka oyun gireyim demiyor ona sinir oluyorum ve dediğiniz gibi başta zor olan oyunlar güzel oluyor ama önceden 2024'te hesabım çalındı gitti oyun 100 saat oynamıştım ama işte hesap gitti oyunlarda gitti şimdi stoneheart alacağım gibime geldi bir 100 saat daha oyna diyor beynim😂

Hocam arkadaş ararsanız sizin sohbetiniz iyi gibi gelirim ama istemezsenizde ben kendi savem ile oynuyorum. Ben arkadaş bulmadım o arkadaş beni buldu. Ben arkadaş bulmada beceriksizim zaten kendimde pek arkadaş canlısı değildim o zamanlar. :rofl:

CS2 oynayıpta bu oyunları sevende var Terraria öğreten bir kişi ile anlaşıp oynadık benden 5 yaş büyüktü ama iyi anlaşınca bitirdik oyunu. Kendisinin 1 2K saati vardı CS'de. Muhtemelen para kazamiyorlar sevmiştim kendisini.

Epic Games'ten Back4Blood alın. Left4Dead kadar güzel olmasada bir deneyin, onun dışında Killing Floor 2 deneyebilirsiniz. Birde interaktif bir oyun türü isterseniz The Wolf Among Us bakılabilir.