8 8797 Uzman Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 96 Makaleler 1 Beğeniler 54 20 Ağustos 2024 #1 Selam, Odamdaki masaüstü sistemim ile salondaki televizyonda gamepad ile oyun oynamak istiyorum. Steam dekstrop ve benzeri uygulamalar çok fazla gecikme yaşatıyor ve bu da oyun oynamayı imkansız hale getiriyor. Salon ile oda arasında 10 metre mesafe var. 20M HDMI kablosu veya farklı bir yöntemle salondaki televizyondan gecikmesiz görüntü alabilir miyim? Bu şekilde daha önce sistem kuran var mıdır?
Selam, Odamdaki masaüstü sistemim ile salondaki televizyonda gamepad ile oyun oynamak istiyorum. Steam dekstrop ve benzeri uygulamalar çok fazla gecikme yaşatıyor ve bu da oyun oynamayı imkansız hale getiriyor. Salon ile oda arasında 10 metre mesafe var. 20M HDMI kablosu veya farklı bir yöntemle salondaki televizyondan gecikmesiz görüntü alabilir miyim? Bu şekilde daha önce sistem kuran var mıdır?
Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.437 Makaleler 3 Çözümler 114 Beğeniler 3.045 Yer Ankara 20 Ağustos 2024 #2 Cevabı bilmiyorum ama ben görüntüdeki gecikmeden önce ekipmanlardaki gecikmeden endişelenirdim. Son düzenleme: 20 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
KS KS 8 8797 Uzman Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 96 Makaleler 1 Beğeniler 54 20 Ağustos 2024 #3 Şişman Adam dedi: Cevabı bilmiyorum ama ben görüntüdeki gecikmeden önce ekipmanlardaki gecikmeden endişelenirdim. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlardan kastınız gamepad mi? Artı 0 Eksi
Şişman Adam dedi: Cevabı bilmiyorum ama ben görüntüdeki gecikmeden önce ekipmanlardaki gecikmeden endişelenirdim. Genişletmek için tıkla... Ekipmanlardan kastınız gamepad mi?
Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.437 Makaleler 3 Çözümler 114 Beğeniler 3.045 Yer Ankara 20 Ağustos 2024 #4 8797 dedi: Ekipmanlardan kastınız gamepad mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Salona klavye ve fare de koyacak mısın bilmiyorum tabii. Artı 0 Eksi
8797 dedi: Ekipmanlardan kastınız gamepad mi? Genişletmek için tıkla... Evet. Salona klavye ve fare de koyacak mısın bilmiyorum tabii.
KS KS 8 8797 Uzman Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 96 Makaleler 1 Beğeniler 54 20 Ağustos 2024 #5 Şişman Adam dedi: Evet. Salona klavye ve fare de koyacak mısın bilmiyorum tabii. Genişletmek için tıkla... Sadece Xbox controller. Artı 0 Eksi
Şişman Adam dedi: Evet. Salona klavye ve fare de koyacak mısın bilmiyorum tabii. Genişletmek için tıkla... Sadece Xbox controller.
Şişman Adam Kategori Yetkilisi Hukuk Moderatörü Gelişen Oyun Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 2.437 Makaleler 3 Çözümler 114 Beğeniler 3.045 Yer Ankara 20 Ağustos 2024 #6 8797 dedi: Sadece Xbox controller. Genişletmek için tıkla... Umarım gecikme yaşamazsın. Artı 0 Eksi
9 9573 Becerikli Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 523 Çözümler 8 Beğeniler 173 20 Ağustos 2024 #7 8797 dedi: Selam, Odamdaki masaüstü sistemim ile salondaki televizyonda gamepad ile oyun oynamak istiyorum. Steam dekstrop ve benzeri uygulamalar çok fazla gecikme yaşatıyor ve bu da oyun oynamayı imkansız hale getiriyor. Salon ile oda arasında 10 metre mesafe var. 20M HDMI kablosu veya farklı bir yöntemle salondaki televizyondan gecikmesiz görüntü alabilir miyim? Bu şekilde daha önce sistem kuran var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi salonda ara sıra oynayacak sanız bu gecikmeleri yine 20M kabloda yaşayabilirsniz. Size önerim salona taşıyıp oynayın hafif zaten.(Xbox seris s için konuşuyom X varsa biraz ağır) Artı 0 Eksi
8797 dedi: Selam, Odamdaki masaüstü sistemim ile salondaki televizyonda gamepad ile oyun oynamak istiyorum. Steam dekstrop ve benzeri uygulamalar çok fazla gecikme yaşatıyor ve bu da oyun oynamayı imkansız hale getiriyor. Salon ile oda arasında 10 metre mesafe var. 20M HDMI kablosu veya farklı bir yöntemle salondaki televizyondan gecikmesiz görüntü alabilir miyim? Bu şekilde daha önce sistem kuran var mıdır? Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi salonda ara sıra oynayacak sanız bu gecikmeleri yine 20M kabloda yaşayabilirsniz. Size önerim salona taşıyıp oynayın hafif zaten.(Xbox seris s için konuşuyom X varsa biraz ağır)