Bütçe
250
Yer
Amasya, Türkiye
Görseldeki gibi bir buji anahtarı arıyorum. Nispeten kaliteli ve güvenilir satıcısı olan bir yerden buji anahtarı önerir misiniz?
Bütçe elzem değil, F/P olması kafi.

1768127465373.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar,

Buji sökmek için istiyorsanız bu tarz kolların uzunluğuyla bujiyle bobinin birleştiği alanın uzunluğunu da ölçmek önemli. Uygunsa resimdeki ürün alınabilir, bujiler çok torkla sikilmaz zira.

Araba için belli yerlerden eğilebilenler daha kullanışlı olur
Aynen. Araba içinse mafsallı kollar da fena olmaz.

Hocam araba için mi motor için mi? Araba için belli yerlerden eğilebilenler daha kullanışlı olur

Motosikletim için 16 - 18 mm buji anahtarım var. 21 mm olanı araba için alacağım. T şeklinde olanlar elbet daha iyi kullanıma sahip ama yılda bir kez buji değiştirdiğim için kısa olsa da olur.

Selamlar,

Buji sökmek için istiyorsanız bu tarz kolların uzunluğuyla bujiyle bobinin birleştiği alanın uzunluğunu da ölçmek önemli. Uygunsa resimdeki ürün alınabilir, bujiler çok torkla sikilmaz zira.

Aynen. Araba içinse mafsallı kollar da fena olmaz.

Bunlar bujiyi söküp takmak için çok da elverişli değiller. Minimum 5 santim kadar açıklık olması gerekiyor. Aksi taktirde bujiyi ne sıkabiliriz ne de gevşetebiliriz. Ağzı bujinin somun kısmına ulaşamaz çünkü.