Bütçe
20.000 -22.000 TL

Sheker123

Uzman
Merhabalar, öncelikle herkese iyi bayramlar.
20.000 TL, maksimum 21-22.000'e dizüstü bilgisayar arıyorum. Halihazırda oyun bilgisayarım bulunuyor, o yüzden tezimi yazmak için, excel kullanmak için veya belki bazı istatistik programlarını kullanmak için bir dizüstü olsun istiyorum. Şöyle bir örnek buldum:
Lenovo Ideapad Slim 3 14 İnç

Tavsiyelerinizi bekliyorum, iyi günler dilerim.

Merhaba, bu OLED ekranlarda uzun dönemde bozulma gibi bir durum mu oluyordu acaba? Yoksa OLED olması amacıyla onu da tercih edebilirim.

Tabii ihtimal var bu bütçedeki OLED'lere çok güven olmuyor dünyanın parasını verdiğin modellerde bile kroniklik oluyor. Kasası ve soğutması iyi bu modelin çok sorun olacağını sanmam.

Yanma sorunu eskisi kadar gerçekleşmiyor artık ama yine de ihtimal var ben olsam OLED alırdım.
Teşekkür ederim.

Tabii ihtimal var bu bütçedeki OLED'lere çok güven olmuyor dünyanın parasını verdiğin modellerde bile kroniklik oluyor. Kasası ve soğutması iyi bu modelin çok sorun olacağını sanmam.
Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Teşekkür ederim.

Yanma sorunu eskisi kadar gerçekleşmiyor artık ama yine de ihtimal var ben olsam OLED alırdım.

Şimdi de ürün sanırım kaldırılmış bulamıyorum :D :D