Merhabalar, öncelikle herkese iyi bayramlar.
20.000 TL, maksimum 21-22.000'e dizüstü bilgisayar arıyorum. Halihazırda oyun bilgisayarım bulunuyor, o yüzden tezimi yazmak için, excel kullanmak için veya belki bazı istatistik programlarını kullanmak için bir dizüstü olsun istiyorum. Şöyle bir örnek buldum: Lenovo Ideapad Slim 3 14 İnç
Tabii ihtimal var bu bütçedeki OLED'lere çok güven olmuyor dünyanın parasını verdiğin modellerde bile kroniklik oluyor. Kasası ve soğutması iyi bu modelin çok sorun olacağını sanmam.
Tabii ihtimal var bu bütçedeki OLED'lere çok güven olmuyor dünyanın parasını verdiğin modellerde bile kroniklik oluyor. Kasası ve soğutması iyi bu modelin çok sorun olacağını sanmam.
OLED gözüküyor IPS gözükmüyor en başta attığım link var ya onu diyorum. Neyse yine trendyolda buldum teşekkür ederim ikisini de kaydettim düşünüp uygun bir zamanda alacağım sağolun.