Epic Games 220 TL oyun önerisi

TinerciYasin

Başarılı
Epic Games 220 TL oyun önerisi, NFS Unbound ve AC Origins alınır mı?

1. Tomb Raider serilerini oynamadıysan kesinlikle oyna.
  2. Batman Arkham Knight ve eski Batman oyunlarını alabilirsin.
  3. Metro serisini alabilirsin.
Ben NFS Unbound'u almıştım ama sarmadı 2-3 saat oynayıp bırakmıştım. AC Origins de bir süre oynayıp yarıda bıraktım. Ama illaki bu iki oyun arasından birini alacağım dersen AC Origins'i al bence.

Dediğiniz 3 oyunun bütün serileri var, NFS Unbound mu önerirsiniz AC Origins mi peki? NFS Heat var kütüphanemde ama 80 lirayada bir daha düşmez gibi kararısız kaldım

Peki PC Building Simulator 2 nasıldır, 100 liraya değer mi?. Simülasyon tarzı oyunları seviyorum
ilk oyununu Epic bedava vermişti biraz oynamıştım. Öyle iyi bir oyun değil. Birkaç kez oynar sonra bırakırsın. İkinci oyununu bilmiyorum ama 100TL vermeye bence değmez.

ilk oyununu Epic bedava vermişti biraz oynamıştım. Öyle iyi bir oyun değil. Birkaç kez oynar sonra bırakırsın. İkinci oyununu bilmiyorum ama 100TL vermeye bence değmez.
En iyisi AC Origins alayım öyleyse, zaten yeteri kadar araba oyunum var forza 4 felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…