bymfw4

Uzman
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Merhabalar. Aşağıya link olarak Steam ve Epic Games kütüphanemdeki tüm oyunların SS'lerini bıraktım. Uzun zamandır hikaye oyunu oynamıyorum ve online oyunlardan sıkıldım. Oynayacak hikaye oyunu arıyorum fakat nokta atışı yapıp başlayamıyorum, aralarında kalıyorum. RDR2, Detroit Become Human, Last of Us Part 1, Cyperpunk 2077 oynayıp çok beğendiğim oyunlar; Witcher 3 hiç sevmedim, God of War pek açmadı beni.

Kütüphanemdeki tüm oyunlara bakıp sırayla en iyiden en kötüye başlayıp devam edecek şekilde bir sıralama yapar mısınız? Önerilerinizi bekliyorum.

Steam:

Beyond Two Souls
Batman Arkham Knight

Epic:

Alien Isolation
Control
Death Stranding (Biraz şans ver beğenmezsen sil gitsin. Şahsen ben katlanamayıp sildim.)
Outast 1-2
Rise Of The Tomb Raider
Hogwarts Legacy
Batman serisini bitirdim. Beyond Two Souls oynuyordum yarıda bıraktım, neden hatırlamıyorum, tekrar oynayacağım baştan. Diğerlerine de bakayım, teşekkürler. Hangisiyle başlayayım sizce?

Metro serisi aklımdaydı onu düşünüyordum, onu yazmamışsınız. İyi değil mi?

Batman serisini bitirdim. Beyond Two Souls oynuyordum yarıda bıraktım, neden hatırlamıyorum, tekrar oynayacağım baştan. Diğerlerine de bakayım, teşekkürler. Hangisiyle başlayayım sizce?

Metro serisi aklımdaydı onu düşünüyordum, onu yazmamışsınız. İyi değil mi?
Metro konusu açmıştın, zaten oynuyorsundur diye yazmadım. Hepsinden önce Metro oynamalısın. Favori serilerimden. :D

Metro konusu açmıştın, zaten oynuyorsundur diye yazmadım. Hepsinden önce Metro oynamalısın. Favori serilerimden. :D
Anladım. Metro serisine de öneriler üzerine başlayacaktım. Konuyu gördüğünüzü de biliyorum fakat bağımsız yorum yapmışsınızdır diye düşündüm, Metro'yu göremeyince önermiyorsunuz diye düşündüm.
Metro'dan sonra hangi sırayla devam edeyim, ya da beğenmezsem vs?

Anladım. Metro serisine de öneriler üzerine başlayacaktım. Konuyu gördüğünüzü de biliyorum fakat bağımsız yorum yapmışsınızdır diye düşündüm, Metro'yu göremeyince önermiyorsunuz diye düşündüm.
Metro'dan sonra hangi sırayla devam edeyim, ya da beğenmezsem vs?
Steam:

Beyond Two Souls
Batman Arkham Knight

Epic:

Alien Isolation
Control
Death Stranding (Biraz şans ver beğenmezsen sil gitsin. Şahsen ben katlanamayıp sildim.)
Outast 1-2
Rise Of The Tomb Raider
Hogwarts Legacy
Ben olsam buradan ilk Tomb Raider ile başlardım.

Direkt kütüphanemdeki oyunu oynasam ve sadece onu oynasam bir eksiklik olur mu? Hikaye bağlantısı var mı, seri sonuçta?
İlla az da olsa bir bağlantı var ama Tomb Raider oynanış olarak iyi daha çok. Sorun olmaz. Yine de imkanın varsa 2013'ü de oyna bence.