Bütçe
221.000 TL

serhat29

Gelişen
Oynadığım oyunlar simülasyon, Cities Skylines 2, ETS 2 çıkınca GTA 6. Topladığım donanım:

İşlemci
Anakart
Ekran kartı
RAM
SSD
Sıvı soğutucu
Kasa
Monitör

Bu işlerden pek anlamıyorum, laptop alacaktım. İstediğim laptop 300 bin civarı çıkınca masaüstüne döndüm. İnternetten bakarak ve yapay zekaya sorarak topladım. PC'den anlayan arkadaşlardan yorum ve öneri bekliyorum.

Fiyat ve birkaç bileşen mantıklı değil, tekrar gözden geçmesi gerekli. Kasa ATX, anakart Micro ATX, Micro ATX anakart ve akvaryum kasa ile 5080 kullanacaksın, kullanılır da, çok hoş olmaz, ekran kartı anakartın alt kısmını komple kaplayıp kapatacak. RAM'lerin Corsair olmasının hiçbir anlamı yok, 6000MHz CL30 olması çok iyi, fiyatı yüksek.

Son düzenleme:
Bunun için YouTube'da öneri yapan kanallar var oraya bakman gerektiğini düşünüyorum daha ucuza aynı sistemi toplamış olabilirler.

Simülasyon oyunları ve GTA6 yanında rekabetçi de istiyorsan 9950X3D/9950x3D2 önerebilirim.

Rekabetçilerle işin yoksa 9950X de olabilir.

Fiyat ve birkaç bileşen mantıklı değil, tekrar gözden geçmesi gerekli. Kasa ATX, anakart Micro ATX, Micro ATX anakart ve akvaryum kasa ile 5080 kullanacaksın, kullanılır da, çok hoş olmaz, ekran kartı anakartın alt kısmını komple kaplayıp kapatacak. RAM'lerin Corsair olmasının hiçbir anlamı yok, 6000MHz CL30 olması çok iyi, fiyatı yüksek.

Teşekkür ederim görüşünüz için. Öneriniz nedir? Link olarak paylaşır mısınız?