Makaleler
11
Yer
Ankara
Merhaba, Honda FC5 aracım için 225/45/18 kış lastiği bakıyorum. 40 yanağı konforu çok bozduğu için istemiyorum. Konu hakkında bilgili olan arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim.

4 lastik için maksimum bütçem 30.000 TL. Çok ekstra durumlarda 35.000 TL'ye çıkabilirim. Şu an güncel olarak yazlıklar için GoodYear Eagle F1 Asymmetric 5 kullanıyorum ve memnunum. Kışlık için yine GoodYear düşündüm ancak güzel bir model bulamadım.

Taksitlendirme için tercihen Hepsiburada üzerinden alışveriş yapıyorum, bunu da dikkate alırsanız sevinirim.

Merhaba, Honda FC5 aracım için 225/45/18 kış lastiği bakıyorum. 40 yanağı konforu çok bozduğu için istemiyorum. Konu hakkında bilgili olan arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim.

4 lastik için maksimum bütçem 30.000 TL. Çok ekstra durumlarda 35.000 TL'ye çıkabilirim. Şu an güncel olarak yazlıklar için Goodyear eagle F1 asymmetric 5 kullanıyorum ve memnunum. Kışlık için yine Goodyear düşündüm ancak güzel bir model bulamadım.

Taksitlendirme için tercihen Hepsiburada üzerinden alışveriş yapıyorum, bunu da dikkate alırsanız sevinirim.

Site üzerinden almak güvenli mi bilmiyorum yeni yanak çekmiş olabiliyorlar türlü türlü hile hurda olabilir.

Site üzerinden almak güvenli mi bilmiyorum yeni yanak çekmiş olabiliyorlar türlü türlü hile hurda olabilir.
Lastikçilere gittiğimde de taksit yapmıyorlar, en babası 40 bin lira için 7 taksit yapıyor. Ben Hepsiburada üzerinden 9 taksiti vade farksız yapabiliyorum. Daha önce internetten lastik aldım ve problem yaşamadım.

Lastik internetten alınır. Bende öyle yapıyorum, gayet uygun oluyor. Önemli olan tarihleridir. Bir tanesi 2023 bir tanesi 2025 olursa alınmaz sadece. Tarihler aynı olmalı lastik alırken. Tercih Hepsiburda olduğu için, makas daralıyor tabi. Opsiyonlar azalıyor doğal olarak.

Bütçe biraz çıkarsa 2025 üretimli Continental derim. Michelin markasına girme, nazik lastik. Çabuk deforme oluyor, Türkiye yolları için uygun bir lastik değil. Konforu üst düzey o ayrı tabii. 2 sıfır araç aldım, ikisinde de uzun yıllar kullandım. Michelin konusunda deneyimliyimdir.

Ya da benim de bizzat kullandığım Semperit markası. Kışlık kullanıyorum, çok memnunum. Continental çatısı altında bir marka, kalitesi Continental markasına çok yakın o yüzden. Hepsiburada üzerinden 2025 yıl üretimlisini bulamadım, sadece Trendyol üzerinden bulabildim. Örnek olarak attım. Avusturya firması 100 küsür yıllık bu firma aslında, Türkiye'de çok bilinmiyor şimdilik.