31448

Becerikli
Selam. Son zamanlardır para biriktiriyorum. Ve 2 tane 22 ayar gram altın alabildim. Her gün de okul günleri resmi tatiller ve okula gitmediğim günler dışında 200 TL harçlık alıyorum. Ve mayıs'ın sonuna kadar da 10.000 TL kadar biriktirebiliyorum. Mayıs sonunda da toplam 23.000 TL civarı param oluyor. Bu parayla hangisini yapmak daha mantıklı?
  • Üstüne biraz daha ekleyip sıfır iPhone 16e
  • 2.elden PC toplamak
  • 2 tane gram altına hiç dokunmayıp kıyafet saat vb. almak
  • Gram altınları bozdurup 2 tanesini 24 ayar tekrardan alıp devamındaki parayla 1 tane 24 ayar gram altın almak
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (Yatırım tavsiyesi vermeyiniz.)

Selam. Son zamanlardır para biriktiriyorum. Ve 2 tane 22 ayar gram altın alabildim. Her gün de okul günleri resmi tatiller ve okula gitmediğim günler dışında 200 TL harçlık alıyorum. Ve mayıs'ın sonuna kadar da 10.000 TL kadar biriktirebiliyorum. Mayıs sonunda da toplam 23.000 TL civarı param oluyor. Bu parayla hangisini yapmak daha mantıklı?
  • Üstüne biraz daha ekleyip sıfır iPhone 16e
  • 2.elden PC toplamak
  • 2 tane gram altına hiç dokunmayıp kıyafet saat vb. almak
  • Gram altınları bozdurup 2 tanesini 24 ayar tekrardan alıp devamındaki parayla 1 tane 24 ayar gram altın almak
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (Yatırım tavsiyesi vermeyiniz.)

Sıfır iPhone 16e alabilirsiniz. Ama satmalısınız bence alırsanız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır iPhone 16e alabilirsiniz. Ama satmalısınız bence alırsanız.

Son kısmı anlamadım hocam ama satmalısınız bence alırsanız. Derken?

iPhone dışında herhangi biri olabilir.

iPhone seceneğini neden beğenmediniz acaba hocam?

PC yoksa veya eskiyse PC, değilse altin ama elindekini bozdurma ustune ekle.

Ryzen 3200G işlemcili Gigabyte B450 anakartlı XPG 8 GB RAM'li 240 GB SanDisk SSD'li stok fanlı Frisby 650W PSU'lu Everest kasalı bir PC var elimde sizce şimdiki durumda PC seceneği mantıklı oluyorumu.

2. veya 4. seçenek daha mantıklı geldi.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Bilgisayar yoksa her zaman öncelik bilgisayardır.

Ryzen 3200G işlemcili Gigabyte B450 anakartlı XPG 8 GB RAM'li 240 GB SanDisk SSD'li stok fanlı Frisby 650W PSU'lu Everest kasalı bir PC var. Zaten ayrıca zaten elimde bu PC vrken bilgisayar yine öncelik olur mu acaba?

Ryzen 3200G işlemcili Gigabyte B450 anakartlı XPG 8 GB RAM'li 240 GB SanDisk SSD'li stok fanlı Frisby 650W PSU'lu Everest kasalı bir PC var elimde sizce şimdiki durumda PC seceneği mantıklı oluyorumu.
Mantıklı olur bence anakart, SSD, RAM dursun diğer parçaları satıp topla.