Konuya bir baktım, Delta II iyi bir kulaklık ama fiyatını hakediyor mu o tartışılır.
Furycube'yi alabilirsiniz veya ATK RS6 ve 7'ye de bakılabilir.
Mouse olarak top modeller alınabiliyor zaten. Claw tuttuğunuz için delikli tasarımın rahatsız ediceğini düşünmüyorum.
Aklınızda bulunması adına: https://share.google/DqkKp9uXMr4EZloVM
Konuya bir baktım, Delta II iyi bir kulaklık ama fiyatını hakediyor mu o tartışılır.
Furycube'yi alabilirsiniz veya ATK RS6 ve 7'ye de bakılabilir.
Mouse olarak top modeller alınabiliyor zaten. Claw tuttuğunuz için delikli tasarımın rahatsız ediceğini düşünmüyorum.
Aklınızda bulunması adına: https://share.google/DqkKp9uXMr4EZloVM
Bir şey diyeyim mi, bunun tasarımı mükemmel görünüyor, bayıldım . Şu an kullandığım Hyperspeed V3 ile aynı gibi şekli. Ama deliklerin yeri, şekilleri falan bayağı hoş. Hem öteki mouse kadar geniş de değil delikler. Onların büyüklüğü biraz korkutmuştu beni.
Kulaklık ise aslında benim için en önemli ekipmanlardan biri, bu yüzden almışken güzel bir şey alayım diyorum o yüzden parasında değilim açıkçası, zaten ülkede parasını hak etmeyen tonca elektronik eşya var.
Özet olarak mouse konusunda Pwnage Trinity çok hoşuma gitti. Şuan listede 1. sırada. Kulaklık zaten Delta 2 çok yüksek ihtimal. Klavye ise Chillkey'i eleyebiliriz. Ondaki ekranı fark etmemişim, ekrana falan gerek yok öyle üzerinde tuş olsa yeter...
Furycube ve ATK RS7 V2 modellerini beğendim. ATK diğerlerine göre biraz pahalı sanırım manyetik olduğu için.
Furycube ile eşdeğer olabilecek, renkleri daha da hoşunuza giden başka modeller var mı? ATK mesela çok güzel uyuşturmuş siyah ile moru.
Valla bunların da tipi pek hoşuma gitmedi yaa, anlaşılan ATK almaya çalışacağız.
Değerli yanıtlarınız için çok teşekkür ediyorum sonuç olarak kulaklık Delta 2, mouse Pwnage Trinity ve klavye olarak da bütçeyi arttırırsam ATK RS7 V2, olmazsa mecburen Furycube.
Umuyoruz ki Hamilton ağabeyimiz de 2026'da yeni regülasyonlarla birlikte Ferrari'de şampiyon olup G.O.A.T'lığını tescillemiş olur... Horner da gelsin de bitsin bu çile.
ATK klavyenin siyah renk seçeneği stokta yok...
@Toby Fox hocam hazır sizleri aktif yakalamışken konuma buyur etmek isterim sizleri.
Mouse, klavye ve kulaklık ile beraber tam da sizlik konuymuş imzanızı okurken fark ettim .
Konuda son karar bu şekilde ama klavyenin istediğim rengi stoklarda yok diye sipariş vermedim daha ürünleri. Sizin de fikrinizi almak istiyorum son bir kez. Önerileriniz ne olurdu bu ürünlerden farklı olarak?