23-24 bin TL laptop önerisi

Hepsiburada faizsiz 12 taksit yapıyor. RTX 4050 bunu buldum. Öneriniz ne olur? PS5 al geç mi dersiniz?

Eğer oyun dışında bir şey yapılmayacaksa PS5 veya Series X öneririm. Çünkü bu cihazlar oyun için optimize. Mağazada bulunan herhangi bir oyunu kaldırır mı diye düşünmeye gerek kalmıyor.
(Bir de Monster önermem, alan tüm arkadaşlarım sattı, kurtuldu.)

Günlük işler için de kullanacaksan bilgisayar daha iyi olur her açıdan. Uzun vadeli sadece oyun ise PS5 olabilir.

İfadeler: 106
Sadece oyun oynamak içinse PS5 veya Series X daha iyi olur ama hem oyun hem iş içinse bilgisayar daha iyi olur. Monster alınmaz hocam kasası kalitesiz oluyor ve DDR4 belleklere sahipler. Daha iyi modeller için sizlere @106 yardımcı olabilir.

Hocam o size kalmış bir şey ben PC sevdiğim için kullanıyorum bir de alacaksanız Xbox Series X alın derim Xbox üyeliği alırsınız.

PS5 istiyordum zaten ama Hepsiburada laptoplara 12 taksit yapıyor doğrudan. PC önerileriniz neler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…