WhatsApp +237 numara nereye ait?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Remus Lupin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 222
Kamerun'a ait bir numara. Geçenlerde farklı bir Afrika ülkesine ait bir numara da bana yazmıştı.
Bu dolandırıcılık tekniğini bana 2 yıl önce denemişlerdi. O zaman aldığım paraya sınıftaki arkadaşlarımla bir şeyler içmiştik. Parayı alıp yemi yutmamak hoş geliyor.

Hattı yeni aldığınızda %90 ihtimalle eski birisinin numarasını kullanıyorsunuz. Sizin numaranız tamamen sıfır değil muhtemelen, başka birisinden devralmışsınız.
Adamla dalga geçin, "ülkenizde su yoksa kargolayabilirim" yazın. Dolandırıcı zaten, çok da bir şey olmaz

Bunlar benide aradılar yanlislikla actim benden iyi Türkçe konuşuyor zenci çocuk. Hemen engelledim umarım aramazlar yine.

İfadeler: D4C
Beni de aradı buna benzer bir numara. Para istiyordu Türkçe açız falan filan bende annesi hakkında özgülerde bulundum ayrıca Türkiye'de saat bu, bu saatlerde ararlarsa anneleri hakkında yorumlarda bulunulacağını sabah vakitlerinde araması gerektiğini söyledim özür diledi kapattı.

Engelleyin geçin. Beni de WP'den arayıp 1.000 TL para istiyorlardı. Baya inatçılar aynı kişi farklı numaralardan arayabiliyor.

Yazıyorum, arıyorum, açmıyor bir türlü. İlk başta açmadığım için darıldı galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…