İlkay Demir

Uzman
Aktif olarak şu an Windows 11 23H2 kullanmaktayım. 24H2 güncellemesi gelmiş ve isteğe bağlı güncellemelerde 25H2 de gözüküyor. Sizce bu güncellemeleri kurmalı mıyım? Bu güncellemelerde problem olduğu söyleniyordu; o yüzden geçmiyordum. Geçmeme gerek var mı? Performansta vs. artış oluyor mu?

Bir şeyler çalışmamaya başlamadıkça ben güncelleme yapmıyorum. Şahsi tercihimdir. Hala 23H2.

Ben Windows'un güncellemesinden bıktım usandım, 11 bana göre hiç stabil değil, masadan kalkıyorum 10 dakika sonra geliyorum ki PC kapanmış tekrardan kasaya basıp açıyorum bıraktığım yerden açılıyor, ilk açılmada ekran bir gidiyor ikincide tekrar geliyor bayağı huzursuz etti beni stabil bir yana gelirse daha güncelleme yapmam, sorun yoksa güncellenecek bir şey değil bence Windows.

Kararsız kaldım açıkçası. Bazı sistemlerde hiç sorunsuz çalışırken bazılarında sorunlara yol açıyor sanırım. Windows 10 ile mutluydum ancak onunda desteği bitti. Yine mecbur 25h2'ye geçeceğiz gibi.

Aktif olarak şu an Windows 11 23H2 kullanmaktayım. 24H2 güncellemesi gelmiş ve isteğe bağlı güncellemelerde 25H2 de gözüküyor. Sizce bu güncellemeleri kurmalı mıyım? Bu güncellemelerde problem olduğu söyleniyordu; o yüzden geçmiyordum. Geçmeme gerek var mı? Performansta vs. artış oluyor mu?

25H2 sürümünde Wi-Fi kartım çalışmıyor bunu göze alın bence (USB dongle ve Ethernet ile çalışıyor ama)