@vanillamint şu an kurulum aşaması bitti sanırım. Bir de üst tarafta mounting imagine adı altında %80 iken alt satıra atladığı oldu. Yine aynı şekilde imagine versionda da %10 iken alt satıra atladı. Bu bir sorun teşkil eder mi? Kafama takıldı sadece diğerleri %100 olurken bunlar neden böyle oldu. Bu arada bitmemiş hala devam ediyor

Son düzenleyen: Moderatör:
@vanillamint şu an kurulum aşaması bitti sanırım. Bir de üst tarafta ''Mounting image'' adı altında %80 iken alt satıra atladığı oldu. Yine aynı şekilde ''Image Version'''da da %10 iken alt satıra atladı. Bu bir soun teşkil eder mi? Kafama takıldı sadece diğerleri %100 olurken bunlar neden böyle oldu? Bu arada bitmemiş hala devam ediyor.
Sorun yok, ISO olusturma evresinde normal seyler. Rehberde gosterdigim ekran gelene kadar hic ellemenize gerek yok. Sorularinizin neredeyse hepsini rehberde cevaplamistim aslinda.

Sorun yok, ISO olusturma evresinde normal seyler. Rehberde gosterdigim ekran gelene kadar hiç ellemenize gerek yok. Sorularinizin neredeyse hepsini rehberde cevaplamistim aslinda.

İşlem bitti. Şimdi Rufus yükleyip sanırım bu dosyayı USB'ye yazdıracağım değil mi?

Ekran görüntüsü 2024-12-19 212235.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
ISO yazildiktan sonra flash bellekten acmayi deneyin. Sorunsuz Windows Setup evresine erisebiliyorsaniz, sorun yok. Sorun varsa ayri konu acin, ilgilenirim.

Tamamdır şu an USB'ye kuruyorum bitince yazarım tekrar

ISO yazildiktan sonra flash bellekten acmayi deneyin. Sorunsuz Windows Setup evresine erisebiliyorsaniz, sorun yok. Sorun varsa ayri konu acin, ilgilenirim.

USB'ye kurdum. USB'den açmayı deneyin derken neyi kasttetiniz? Setup dosyasını mı?

Son düzenleme: