@vanillamint hocam ben dün Rufus ile USB'ye kurmuştum ama şu an işlerimden dolayı format atamıyorum. Bunu 1 hafta sonra atmam sorun çıkartır mı? 1 hafta sonra kursam 1 hafta içerisinde gelecek bir güncellemeyi alır mı yoksa 1 hafta sonra tekrardan en son sürümü mü yazdırayım?
@vanillamint hocam ben dün Rufus ile USB'ye kurmuştum ama şu an işlerimden dolayı format atamıyorum. Bunu 1 hafta sonra atmam sorun çıkartır mı? 1 hafta sonra kursam 1 hafta içerisinde gelecek bir güncellemeyi alır mı yoksa 1 hafta sonra tekrardan en son sürümü mü yazdırayım?
1 hafta icerisinde guncelleme cikarsa ISO'nuz mantiken eski bir hal almis oluyor ancak guncelleme gelse de sorun degil, cok kisa surer muhtemelen o ISO ile kurdugunuzda bile sonradan guncelleyerek kurmasi. Kaldi ki Microsoft'da su anda minimal calisma saatleri uygulandigindan bir guncelleme daha gelmesi cok dusuk ihtimal bu ay.
Massgrave üzerindeki ISO'lar, Visual Studio abonelerine özel aylık paylaşılan ISO'larla aynı. ISO'yu Microsoft'tan alıyorlar kısaca, tamamıyla orijinal.