aliozansoy06
Çalışkan
S23'ten hangi cihaza geçersem üzmez? 3-4 saat ekran süresi almaktan bıktım. 20-24 bin TL civarına yurt dışı telefon lazım, kayıtlı olması öncelikli.
S23'ten hangi cihaza geçersem üzmez? 3-4 saat ekran süresi almaktan bıktım. 20-24 bin TL civarına yurt dışı telefon lazım, kayıtlı olması öncelikli.
Xiaomi 14, ama Server kayıt yapın Server kayıt olmazsa yurt dışına bulaşmayıp S24FE alın geçin.S23'ten hangi cihaza geçersem üzmez? 3-4 saat ekran süresi almaktan bıktım. 20-24 bin TL civarına yurt dışı telefon lazım, kayıtlı olması öncelikli.
Xiaomi 14 ama Server kayıt yapın Server kayıt olmazsa yurt dışına bulaşmayıp S24 FE alın geçin.
Batarya sorunları falan yok S24FE’de. Aynı cihaz gibiler ama S24FE’de çok sıkıntı yok. HyperOS yerine ROM atıp da kullanabilirsiniz. Yoksa başka seçenek kalmıyor düzgün.S24 FE S23'ten daha alt bir cihaz hocam. Hem de Samsung'dan soğudum bu yaşadıklarımdan sonra. HyperOS da hiç güven vermiyor.
maalesef var hocam. kendim samsung members kullanıyorum çok fazla şikayet varBatarya sorunları falan yok S24FE’de. Aynı cihaz gibiler ama S24FE’de çok sıkıntı yok. HyperOS yerine ROM atıp da kullanabilirsiniz. Yoksa başka seçenek kalmıyor düzgün.