O da var hocam doğru diyorsun, App Vault da devre dışı bırakılması lazım. Yerine Google Discover da konulabilir ama App Vault kaldırılmalıAyrıca uygulama kasasını devre dışı bıraksa bile fena pil yiyecek arkada.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 24.000 TL
- Makaleler
- 6
O da var, App vault da devre dışı bırakılması lazım. Yerine Google discover da konulabilir ama App vault kaldırılmalı![]()
Allah'tan düz Xiaomi alıyor uğraşsa kaldırsa sistem çökmez.
Ama yurt dışı cihaz işi sıkıntılı biraz. Server kayıt etsen updatelerde sorun çıkar uğraştırabilir, direnç yapsan cihaza müdahale o daha sorun.
Kayıtsız kullan desek Xiaomi yerine yurt dışı Samsung alsın deriz.
Yurt dışı tercih edilmemesinin bir sebebi var mıdır? Çevremde birçok kişi kullanıyor ve sorun yaşamadıkları için biraz da düşündüm, sebebi oydu aslında.Yurt dısı almazdım. Yoksa 15T modeli daha iyi tabii.
Eğer 128 GB olması önemli değilse A57 alın. Yoksa A56 alın.
A57 fiyatlandırması çok saçma, bu fiyata 128 GB olanını dahi göremedim ama o fiyatta olsaydı 128 GB A57 tercih ederdim tabii ama 29.000 ₺ hak ettiğini hiç düşünmüyorum.
Yazılımsal IMEI ise sıfırlama veya güncelleme durumunda IMEI uçuyor.Yurt dışı tercih edilmemesinin bir sebebi var mıdır? Çevremde birçok kişi kullanıyor ve sorun yaşamadıkları için biraz da düşündüm, sebebi oydu aslında.
Direnç IMEI ise cihazın anakartına müdahale yapılıyor, sıvı geçirmezliği gidiyor, ısınma ve performans kaybı oluyor ve anakart ömrü kısalıyor.
En garantisi Server Kayıt IMEI, onda hiçbir şey olmuyor ister sıfırla ister güncelle.
Böyle söylediklerinize bakınca çok uğraştırıcı duruyor. A56'ya aklım daha çok kaydı şu anEvet A56 sizin için daha iyi.
Mi Video'da reklam var, onu devre dışı bırakacaksınız. Dosya yöneticisinde pop up geliyor o devre dışı bırakılmıyor, gizlice bir klasörün ucuna gözükmeyecek şekilde saklayıp Google Files indirip varsayılan yapacaksınız. Security bildirimlerini devre dışı bırakacaksınız. Mi Browser sözleşmesini reddedip ağ erişimini kapatıp bildirim iznini geri çekeceksiniz. Yetkilendirme menüsünden MSA'yı kapatacaksınız. Diagnostics verilerini zaten kapatmak lazım.
Yani bana zevkli de size zor gelir bunlar diye düşünüyorum.
- Makaleler
- 6
Yurt dışı tercih edilmemesinin bir sebebi var mıdır? Çevremde birçok kişi kullanıyor ve sorun yaşamadıkları için biraz da düşündüm, sebebi oydu aslında.
A57 fiyatlandırması çok saçma, bu fiyata 128 GB olanını dahi göremedim ama o fiyatta olsaydı 128 GB A57 tercih ederdim tabii ama 29.000 ₺ hak ettiğini hiç düşünmüyorum.
A57'yi sarı sitede kapalı kutu alabilirsiniz, ucuza satıyorlar (128 24-25k, 256 27-28k)
Onun dısında yurt dışı neden tercih edilmemeli bahsettim.
Yurt dışı olanlarında piyasası ikinci eli kendi fiyatına göre baktığımızda aynı değil mi? Sonuçta alırken uyguna alınıyor, satarken ona göre satılıyor. Yanlış mı biliyorum?Bence yurt disi isi biraz dusundurucu. TR alirsan satmak istesen daha karli satarsin ornegin. Model yukseltmen gerekirse bir adim one atar.
Bu konuma bakmanızı öneririm hocam.Böyle söylediklerinize bakınca çok uğraştırıcı duruyor. A56'ya aklım daha çok kaydı şu an
Selam. Bugün size neden Xiaomi'yi sadece teknolojiden anlayanlar kullanmalı onu anlatacağım.
Bu dediklerim telefonları için geçerli, giyilebilir cihazları cillop gibi mükemmel cihazlardır bana göre.
Teknolojiden anlıyorsanız, özellikle ROM'a müdahale edebiliyorsanız Xiaomi'ler cidden mükemmel cihazlardır, ancak anlamıyorsanız ve Stock ROM'a müdahale edemiyorsanız cidden kötü cihazlardır.
Hadi gelin sebeplerine bakalım.
Bu dediklerim telefonları için geçerli, giyilebilir cihazları cillop gibi mükemmel cihazlardır bana göre.
Teknolojiden anlıyorsanız, özellikle ROM'a müdahale edebiliyorsanız Xiaomi'ler cidden mükemmel cihazlardır, ancak anlamıyorsanız ve Stock ROM'a müdahale edemiyorsanız cidden kötü cihazlardır.
Hadi gelin sebeplerine bakalım.
Stock ROM Müdahalesi
Ben Xiaomi telefona garantisi olsa bile her zaman Xiaomi. EU ROM kurarım. Bu ROM bildiğimiz Xiaomi HyperOS, ancak...- THE KEROXEA
- neden tercih xiaomi
- Forum: Xiaomi
- Makaleler
- 23
Aldigin cihaza gore degisir. Server kayitliyi satmasi kolay ama IMEI veya direnc yapilmis cihazlar gitmiyor. TR'ye gore satmasi daha ugrastirici.Yurt dışı olanlarında piyasası ikinci eli kendi fiyatına göre baktığımızda aynı değil mi? Sonuçta alırken uyguna alınıyor, satarken ona göre satılıyor. Yanlış mı biliyorum?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet
-
Red ve linear Black Switch'lerden daha sessiz Switch'ler hangileridir?
- Koneko Toujou
-