Yani iyi de değil kötü de değil bence.
Ekipmanlar hakkında bir bilgim yok fakat monitör 5ms gözüküyor pek iyi sayılmaz oyun oynayacaksan.
Sisteme gelirsek DDR5 olması güzel kasayı şahsen BitFenix 600W olanı yapardım fazeon nasıl bilmiyorum. Soğutucu olarak 3 tane hava soğutucu var onlardan birini seçebilirsin.

AMD ekran kartlı sistemlerden şiddetle uzak durmanı tavsiye ederim. Sabaha kadar mı linç ederler, sabaha kadar mı beğenmedim mesajı mı atarlar ne yaparlarsa yapsınlar ama bu kartlar sorunlu. Uzak durun, ciddiyim. 3 seneye yakındır stuttering ve FPS drop sorunu yaşıyorum, denemediğim yöntem kalmadı. Hiçbir türlü çözümü yok. Kartlarda ''Shader Cache'' sorunu olduğunu düşünüyorum, doğru düzgün optimize olmadığı için sürekli stuttering yaratıyor. Sorun yaşarsanız da forumlarda sana git 3 sene önceki sürücüyü kur diye tavsiye veriyorlar, o da çözmüyor sorunu zaten. Bu sorunu yaşayan çoğu kullanıcı NVIDIA alarak sorunu çözmüş.

Bu sorunu yaşaman kesin değil ancak bu kadar örnek varken göz ardı etme derim. Sorunum hiçbir şekilde çözülmediği için elimden geldiğince herkesi bu rezaletten uzak tutmaya çalışacağım. Sırf ucuz diye bozuk kartları almayın. Benim başım yandı, sizinkiler yanmasın.

AMD ekran kartlı sistemlerden şiddetle uzak durmanı tavsiye ederim. Sabaha kadar mı linç ederler, sabaha kadar mı beğenmedim mesajı mı atarlar ne yaparlarsa yapsınlar ama bu kartlar sorunlu. Uzak durun, ciddiyim. 3 seneye yakındır stuttering ve FPS düşmesi sorunu yaşıyorum, denemediğim yöntem kalmadı. Hiçbir türlü çözümü yok. Kartlarda "shader cache" sorunu olduğunu düşünüyorum, doğru düzgün optimize olmadığı için sürekli stuttering yaratıyor. Sorun yaşarsanız da forumlarda sana git 3 sene önceki sürücüyü kur diye tavsiye veriyorlar, o da çözmüyor sorunu zaten. Bu sorunu yaşayan çoğu kullanıcı NVIDIA alarak sorunu çözmüş.

Bu sorunu yaşaman kesin değil ancak bu kadar örnek varken göz ardı etme derim. Sorunum hiçbir şekilde çözülmediği için elimden geldiğince herkesi bu rezaletten uzak tutmaya çalışacağım. Sırf ucuz diye bozuk kartları almayın. Benim başım yandı, sizinkiler yanmasın.

Bence AMD iyi bir ekran kartı ama asla NVIDIA'yı geçemez neden böyle dediğinizi anlamadım hangi model için dediniz yani AMD 9060XT 9070XT gibi ekran kartları gayet iyi bence ama NVIDIA 1.sirada

@General5306, gayet iyi falan değil maalesef. Sorun yaşayan yaşayana. Sorun yaşadığınızda da burada size o kartları öneren kullanıcılar destek olmuyor. Aldırırken yağlayıp ballayan insanlar bir sorun yaşandığında 3 sene önceki sürücüyü kur diyor. Birisi geliyor ''siz AMD kullanmayı bilmiyorsunuz'' diyor. 3 senedir AMD'nin Stuttering sorununu çözmeyle uğraşıyorum, çözülmüyor.

3-5 FPS fazla alacağım diye ömrünüzü kısaltmayın, sağlıklı yaşayın.

Bence AMD iyi bir ekran kartı ama asla NVIDIA'yı geçemez neden böyle dediğinizi anlamadım hangi model için dediniz yani AMD 9060XT 9070XT gibi ekran kartları gayet iyi bence ama NVIDIA 1.sirada
Ben zamanında 4060 yerine 6700 XT almıştım. Aman yarabbi takılmaktan oyun oynatmıyordu. 3 tane farklı AMD kartla denedim ancak Nvidia geçince kurtuldum. Bu arada eğer maddi sıkıntınız yoksa yani bozuk olsa bile yenisini alırım diyorsanız alın ama sınırlı bütçeniz varsa uzak durun.

Bu kasa daha iyi. İ3 darboğaz yapar ve monitör klavye o kadar iyi değil. Mouse güzel ben kullanıyorum.