Sistem vardı, sabah ve öğlen almadım stokta vardı, akşam stoklar bitmiş. Almayarak çok mu büyük bir fırsatı kaçırdım acaba yoksa ileride böyle bir fırsat ya da daha iyi bir fırsat önüme çıkar mı?
İyi fiyat fakat illa indirime girer hocam merak etmeyin bir ay sonra yılbaşı indirimleri adıyla gene bu tarz sistemler gelir ondan sonra yeni yıla geçince de yeni yıl indirimleri diye gelir indirim bitmez yani üzülmeyin.
Sistem vardı, sabah ve öğlen almadım stokta vardı, akşam stoklar bitmiş. Almayarak çok mu büyük bir fırsatı kaçırdım acaba yoksa ileride böyle bir fırsat ya da daha iyi bir fırsat önüme çıkar mı?
Bu sabah Vatan'da 5600 ve 4060'lı sıstem 16.500 civarından verildi. 21 bın TL cıvarına 4060 Ti sistem satıldı. 5000 serisi cıkmadan once stok erıtmek ıcın guzel kampanyalar olur.
Bu sabah Vatan'da 5600 ve 4060'lı sıstem 16.500 civarından verildi. 21 bın TL cıvarına 4060 Ti sistem satıldı. 5000 serisi cıkmadan once stok erıtmek ıcın guzel kampanyalar olur.
Pc hocasının incelemesini baz alırsak sıcaklık anlamında Asus ile kayda değer bir fark göremedim. Yazılımsal ve oyun testinde max 5 derece fark vardı izlediğim videoda. Aradaki sistem farkını düşünürsek zaten şu anki kıyaslama bile hata.