24.320 TL'ye i5-12400F & RTX 4060 sistem alınmayarak hata mı yapıldı?

fordark

Yetkin
24.320 TL'ye;
  • 32 GB RAM.
  • 1 TB SSD.
  • ASUS Dual white RTX 4060 8 GB.
  • ASUS Prime H610M-R.
  • i5-12400F.
  • Thermaltake 650W kasa.
Sistem vardı, sabah ve öğlen almadım stokta vardı, akşam stoklar bitmiş. Almayarak çok mu büyük bir fırsatı kaçırdım acaba yoksa ileride böyle bir fırsat ya da daha iyi bir fırsat önüme çıkar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence çok büyük bir fırsatı kaçırmışsınız, daha hala böyle ucuz kasalar var ama ekran kartı olsun güç kaynağı olsun markaları bilinmeyenlerden.

İyi fiyat fakat illa indirime girer hocam merak etmeyin bir ay sonra yılbaşı indirimleri adıyla gene bu tarz sistemler gelir ondan sonra yeni yıla geçince de yeni yıl indirimleri diye gelir indirim bitmez yani üzülmeyin.

Aynı fiyata yarın bir gün 4060 Ti verirler merak etme, bence iyi olmuş.

Bundan ziyade asıl 16K'ya olan R5 5600X 4060 sistem ile 25K'ya R5 7500F 4060 Ti 16 GB sistem kaçırılmaması gereken fırsattı bence.

Aynı fiyata yarın bir gün 4060 Ti verirler merak etme, bence iyi olmuş.
Asuslu verirlerse RTX 4060 Ti'yi süper olur valla.

Bu sabah Vatan'da 5600 ve 4060'lı sıstem 16.500 civarından verildi. 21 bın TL cıvarına 4060 Ti sistem satıldı. 5000 serisi cıkmadan once stok erıtmek ıcın guzel kampanyalar olur.
Bundan ziyade asıl 16K'ya olan R5 5600X 4060 sistem ile 25K'ya R5 7500F 4060 Ti 16 GB sistem kaçırılmaması gereken fırsattı bence.
Onlar içime hiç sinmiyor Zotac MSI Ventus Gigabyte Windforce gibi çok ısınan markalar olduğundan. Ben biraz takıntılıyım bu ısı konusunda maalesef.

ASUS'lu verirlerse 4060 Ti'yi süper olur vallahi.

Onlar içime hiç sinmiyor Zotac MSI Ventus Gigabyte Windforce gibi çok ısınan markalar olduğundan. Ben biraz takıntılıyım bu ısı konusunda maalesef.

Marka değil modele bakman lazım. RTX 4060 ve RTX 4060 Ti ısınan bir kart değil zaten. Ucuz olduğu sürece Ventus Windforce gibi serileri alabilirsin.

Asuslu verirlerse RTX 4060 Ti'yi süper olur valla.

Pc hocasının incelemesini baz alırsak sıcaklık anlamında Asus ile kayda değer bir fark göremedim. Yazılımsal ve oyun testinde max 5 derece fark vardı izlediğim videoda. Aradaki sistem farkını düşünürsek zaten şu anki kıyaslama bile hata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…