squex

Başarılı
İkisi bir arada cihazlardan memnun olan pek görmedim. Öğrenci olarak ders çalışmak için bu fiyata iPad Air çok daha iyi bir seçenek bence. Hem öğrenci indirimi de var.

Kaç ay kullanılmış bir ürün acaba? TAblet şeklinde kullanımı da güzelse tercih edilebilir. 14 inçmiş. Tablet olarak da rahat kullanılabilir gibi.

Sıfırı ama 8 GB RAM'li 28 bine var mış. Ancak RAM artırılamadığı için 16 almak daha mantıklı.
30 günden sonra eğer bozuk değilse iade edemiyor diye biliyorum. Bozuksa da yeni gibi olarak satamazlar. Hatta direk satamazlar.

Donanımı iyi ve güncel. Amazon "yeni gibi" dediğiniz kısmı bilmiyorum, pişman etmeyeceğini düşünüyorsanız alın. Dipnot geçeyim, ekranı pek mutlu etmeyebilir.

Hocam 16 gb ram oyun oynanmayacaksa hayli hayli yeter ki oyun oynamayacak yoksa annem idam eder laptopu. Bu adam ders çalışacak not alacak hocaları sık sık pdf yolluyor çözmeleri için o yüzden kalem ile çözebilmesi lazım. Benim mezun senemden kalma matepad 11 var huaweinin fakat o da google yok falan sıkıntılı kardeşim için.
Sizin attığınız model hem 8 gb işlemci aynı ama dokunmatik değil