Stormweaver
Uzman
Az önce kasa sattım, şu an tam olarak 24,17 dolarım var. Her türlü tavsiyeye açığım; aralarından değerlendireceğim. Şimdiden teşekkürler.
Az önce kasa sattım, şu an tam olarak 24,17 dolarım var. Her türlü tavsiyeye açığım; aralarından değerlendireceğim. Şimdiden teşekkürler.
Geçen yaz indirmiştim ama pek şans vermedim çokta sarmamıştı bilemedim tam.Cyberpunk 2077.
![]()
Cyberpunk 2077 Steam'de
Cyberpunk 2077, karanlık bir gelecekte güç, gösteriş ve vücut modifikasyonu çılgınlığına kapılmış Night City kümekentinde geçen bir açık dünya aksiyon macera hikâyesidir.share.google
Yok hocam sevmem onlarıHack and slash severim dersen bayonetta 1'i öneririm. 2. oyunu da öneririm ama o Steam'de yok.
Bunu dışında, Rust ve Sea of Thieves de güzel oyunlardır:
Beholder serisi olabilir sağ olun.
Hocam Rust'Ti olan arkadaşlarım yok tek başıma sarar mı bilemiyorum şu an almayabilirim yakın zamanda indirimler var mı?
Beholder serisi olabilir sağ olun.
Hocam Rust'Ti olan arkadaşlarım yok tek başıma sarar mı bilemiyorum şu an almayabilirim yakın zamanda indirimler var mı?