Bütçe
24 dolar

Stormweaver

Uzman
Yer
Ankara
Az önce kasa sattım, şu an tam olarak 24,17 dolarım var. Her türlü tavsiyeye açığım; aralarından değerlendireceğim. Şimdiden teşekkürler.

Cyberpunk 2077.
Geçen yaz indirmiştim ama pek şans vermedim çokta sarmamıştı bilemedim tam.
Hack and slash severim dersen bayonetta 1'i öneririm. 2. oyunu da öneririm ama o Steam'de yok.
Yok hocam sevmem onları

Beholder serisi olabilir sağ olun.

Hocam Rust'Ti olan arkadaşlarım yok tek başıma sarar mı bilemiyorum şu an almayabilirim yakın zamanda indirimler var mı?

Beholder serisinin yanında oynamadıysan. Spore - State of Decay ve aliens vs predators serisine de bak derim.
Spore kendi yaşam formunu oluşturup. Hücre biçiminden uzay çağına kadar kendi ellerin ile tasarlayıp yönettiğin bir oyun.
Aliens vs predators ise FPS bakış açılı alien - Predator ve insanları ayrı ayrı oynadığın. 3 farklı oynanış ve hikaye modu olan denemeye değer bir oyun.
State of Decay ise ana hikayenin yanında yan hikaye modunun bulunduğu. Base kurduğun ve loot yaparken bir yandan Hikaye'de ilerlediğin açık dünya zombie hayatta kalma oyunu.

Beholder serisi olabilir sağ olun.

Hocam Rust'Ti olan arkadaşlarım yok tek başıma sarar mı bilemiyorum şu an almayabilirim yakın zamanda indirimler var mı?

Yakın zamanda yaz indirimleriolacak ancak ondan öncede gene belki indirime girer. Yaz indirimlerinde indirim oranı daha fazla olabilir. On göre hareket etmekte yarar var.