Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
24 metrekarelik salon için kaç BTU'luk klima gerekir?
Yapay zekaya soruyorum, 15.000 BTU yeterli olur diyor ama ben 18.000 lazım diye biliyorum. Klima salona alınacak, Antalya sıcağı ve nemi için. Salon 24-25 metrekare arası civarı. Sizce 15.000 yeterli olur mu?
Benden bir tavsiye, yeterli olsa dahi bu sıcaklara yetmiyor. O sebeple 18.000 alman daha iyi olacaktır. 24.000 BTU kullanıyoruz kesmiyor Akdeniz sıcaklarını...
Yapay zekaya soruyorum, 15.000 BTU yeterli olur diyor ama ben 18.000 lazım diye biliyorum. Klima salona alınacak, Antalya sıcağı ve nemi için. Salon 24-25 metrekare arası civarı. Sizce 15.000 yeterli olur mu?
Bir büyüğünü almak daha mantıklı olur. Şahsen yazın tek bir odayı serinletmek yerine odanın kapısını açıp bütün evin sıcağını kırmak daha mantıklı oluyor.