Bilgisayarına düzgün bakan adam düzgün Windows kullanır. Debloat yapmadan Windows mu kullanılır? Linux'un rezilliğini çekeceğime Windows'un nazını çekerim daha iyi. MacOS özelleştirme olmadan yağ gibi giden işletim sistemiydi. i7 3. nesil işlemciye Ventura kurduğum halde SSD ile süper çalışırdı. M1 kullandım o 150 kat daha iyiydi.

Debloat yapmadan Windows mu kullanılır?
Hocam ben de sizinle aynı fikirdeyim fakat debloat yaptığımda sinir bozucu sorunlarla karşılaşıyorum sık sık. Bunlar Windows güncellemelerinden ötürü de olabiliyor çoğu zaman ama içimde kalıyor ya debloat yaptığım içinse diye. O yüzden sistem yeterliyse gerek olmadığı düşüncesindeyim.

İlk başlarda sıkıntılıydı ama şimdi iyi. Beni tek deli eden şey NVIDIA'nın bozuk güncellemeleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben de sizinle aynı fikirdeyim fakat debloat yaptığımda sinir bozucu sorunlarla karşılaşıyorum sık sık. Bunlar Windows güncellemelerinden ötürü de olabiliyor çoğu zaman ama içimde kalıyor ya debloat yaptığım içinse diye. O yüzden sistem yeterliyse gerek olmadığı düşüncesindeyim.
CTT Utility kullandıktan sonra sadece güvenlik güncellemelerini aç. Özellikleri alma.

24H2 ile başlarda çok sorun yaşamıştım çünkü yeni çıkmıştı, zaten şikayetler ardına 23H2 sürümüne modifiye yapılmış ve 24H2 güncellemesi almayacak bir Windows çalışması kurdum ve memnunum.

Sorunsuz güncellendiğini bile görmedim. Bazılarında bootloaderda 2 OS gözüküyor. Bazılarında ilki başarısız oluyor, birkaç kere denemek gerekiyor. Bazılarında ise sistemin komple çöktüğünü gördüm.

Şirket laptopunda mecburen Windows kullanıyorum. İşkence resmen. Kendi kendine sesin gidip gelmesi, simgelerin, yazıların, pencerelerin ve hizalamanın bozulması, görev çubuğunun hala bozuluyor olması (Bunu sıfırdan yazmadınız mı kardeşim, nasıl bozuluyor eskisi gibi?), başlat menüsünde arama yerinin bozulması...
Hatırlıyorum teee kaç sene önce Windows 8 kullanırken Windows arayüzü bozulur bozulur dururdu. Windows tuşuna basardım, kısa bir süreliğine düzelirdi. Windows 11 kullanıyorum, CS2'den çıktığımda görev çubuğu ile uygulama arasında boşluk kalıyor. Aşırı sinir edici olmaya başladı artık.

Hatırlıyorum teee kaç sene önce Windows 8 kullanırken Windows arayüzü bozulur bozulur dururdu. Windows tuşuna basardım, kısa bir süreliğine düzelirdi. Windows 11 kullanıyorum, CS2'den çıktığımda görev çubuğu ile uygulama arasında boşluk kalıyor. Aşırı sinir edici olmaya başladı artık.
Ben de 24H2'yi yeniden deneyeceğim bakalım.
Sonucu yazarım.