Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Ocak 2025
- Makaleler
- 62
Not defterini açıp bu kodu yapıştırın.
".reg" uzantısı ile dosyayı kaydedip çalıştırın. Bu kod, Windows’umevcut en son büyük sürümde (23H2) tutmasını ve daha yeni sürümlere geçmesini engellemek içindir.
Kod:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate]
"TargetReleaseVersion"=dword:00000001
"TargetReleaseVersionInfo"="23H2"
".reg" uzantısı ile dosyayı kaydedip çalıştırın. Bu kod, Windows’umevcut en son büyük sürümde (23H2) tutmasını ve daha yeni sürümlere geçmesini engellemek içindir.
Bu araç özellik güncellemelerini engellemiyordu diye hatırlıyorum, 2 yıl önce açılan bir konuda çalışmadığı belirtilmiş.Halen çalışıyorsa bağlantıdaki araç ile spesifik güncellemeleri gizleyebilirsiniz.
@Emre.py 24H2 güncellemesini neden engellemeye çalışıyorsunuz? Sormak istedim.
Bence 24H2'yi yükleyin rahatlayın, hatta sisteminiz iyiyse sizin için doğru seçim bu.
Emre.py
Üstün
24H2'de bazı bug tarzı sorunların olduğunu duymuştum. Şimdiye kadar fixlenmisştir illa ki ama gerek duymuyorum. O yüzden geçmek istemiyorum.Bu araç özellik güncellemelerini engellemiyordu diye hatırlıyorum, 2 yıl önce açılan bir konuda çalışmadığı belirtilmiş.
@Emre.py 24H2 güncellemesini neden engellemeye çalışıyorsunuz? Sormak istedim.
i5 12500H ve 3050Ti var sistem sorun değil.Bence 24H2'yi yükleyin rahatlayın, hatta sisteminiz iyiyse sizin için doğru seçim bu.
Bunu denerim.Not defterini açıp bu kodu yapıştırın.
Kod:Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate] "TargetReleaseVersion"=dword:00000001 "TargetReleaseVersionInfo"="23H2"
Ben geçtiğimden beri herhangi bir sorun yaşamadım. Bazı sorunlar olduğunu duydum ama yamalarla fixlendi. Tabi tercih sizin.24H2'de bazı bug tarzı sorunların olduğunu duymuştum. Şimdiye kadar fixlenmisştir illa ki ama gerek duymuyorum. O yüzden geçmek istemiyorum.
i5 12500H ve 3050Ti var sistem sorun değil.
Bunu denerim.