Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2871

Çalışkan
24H2'ye formatla geçmeyi düşünüyorum, performans artırdığını yazanları da okudum. 24H2 gerçekten performanslı mı ve geçilir mi?

(ISO olarak geçmeyi düşünüyorum.)

Çözüm
Şu anda 11 farklı oyun ile test ediyoruz. Yarın 23H2 ile test edeceğiz. Farkları bir video ile paylaşacağız.

1724788256083.webp
24H2'ye formatla geçmeyi düşünüyorum, performans artırdığını yazanları da okudum. 24H2 gerçekten performanslı mı ve geçilir mi?

(ISO olarak geçmeyi düşünüyorum.)

Deneyimlemedim ancak kötü olacağını sanmam yine normal Windows 11 23H2'den farkı yoktur.

Şu anda 11 farklı oyun ile test ediyoruz. Yarın 23H2 ile test edeceğiz. Farkları bir video ile paylaşacağız.

Eki Görüntüle 78336

Bekliyoruz. Bazen durduk yere mouse stutter oluyor ve sestede stutter oluyor. Windows 11 23H2 kullanıyordum 24H2 geçtim. ASUS ROG STRIX G16 2023 modele sahibim. Sorun hala devam ediyor. Intel işlemci sorunları için ASUS BIOS güncellemesi getirmişti ondan olabilir mi bilmiyorum. Oyunlarda bakalım fark nasıl.

@Recep Baltaş şu konuda bahsettiğim sorun sizde de oluyor mu? 24H2 ve Nvidia'ya özel olarak.

Bu sabah 24H2 yükselttim. İşlemcim, AMD Ryzen 9 7940HS 4.00 GHz ve söylemeliyim ki performans olarak çok iyi hissettiriyor. Eski sürümlerdeki hızlı ayar panelindeki takılma için bile yükseltilebilir.