Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25.000-26.000 TL
Alessandro Del Piero
Başarılı
Sıfır olarak bulamazsınız. İkinci el bakın.Bütçem 25 bin ile 26 bin arasında değişmekte, daha fazla bütçe maalesef ayıramam şu an. Bildiğiniz fiyat/performans ve kaçırma diyeceğiniz güzel bir sistem var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam 2. el hiçbir şekil de tercih etmiyorum bir de açıkçası biraz acelesi olan ve bunlarla hiç uğraşmak beklemek istemeyen bir yakın bir arkadaş için araştırıyorum vallahi fiyat performans ne olursa artık arasından tercih yaparız gibi geliyor.
Ama 2. el hadi olur diyelim o konuda benim hiçbir bilgim yok genel olarak kimseye güvenmiyorum da varsa bildiğiniz bir link bu alınabilir dediğiniz atayim arkadaşa.
Maalesef artık en mantıklı en uygun sistemler 30 küsür binden başlıyor.Hocam 2. el hiçbir şekil de tercih etmiyorum bir de açıkçası biraz acelesi olan ve bunlarla hiç uğraşmak beklemek istemeyen bir yakın bir arkadaş için araştırıyorum vallahi fiyat performans ne olursa artık arasından tercih yaparız gibi geliyor.
2. elden 6800 XT'li sistem toplanır, düzgün 0 sistem yok bu bütçede, DDR4 RAM 5.000 TL zaten.
Shadoww
Becerikli
İkinci el sistem alınmaz toplanır. Tek tek toplamayı kabul edersen güzel bir sistem çıkar.Hocam 2. el hiçbir şekil de tercih etmiyorum bir de açıkçası biraz acelesi olan ve bunlarla hiç uğraşmak beklemek istemeyen bir yakın bir arkadaş için araştırıyorum vallahi fiyat performans ne olursa artık arasından tercih yaparız gibi geliyor.
Ama 2. el hadi olur diyelim o konuda benim hiçbir bilgim yok genel olarak kimseye güvenmiyorum da varsa bildiğiniz bir link bu alınabilir dediğiniz atayim arkadaşa.
Yeni konular
-
-
-
Yatak odası ve salon için uygun fiyatlı 12.000 ve 18.000 BTU klima önerisi
- Altuğ Karatekin
-
Amazon üzerindeki RTX 5080 satıcısı güvenilir midir?
- slakdvsvroowvwc18347
-
Yeni mesajlar
-
-
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- mortem.dll bulunamadı