Bütçe
25.000-26.000 TL

ObitR3

Başarılı
Yer
Adana
Bütçem 25 bin ile 26 bin arasında değişmekte, daha fazla bütçe maalesef ayıramam şu an. Bildiğiniz fiyat/performans ve kaçırma diyeceğiniz güzel bir sistem var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfır olarak bulamazsınız. İkinci el bakın.

Hocam 2. el hiçbir şekil de tercih etmiyorum bir de açıkçası biraz acelesi olan ve bunlarla hiç uğraşmak beklemek istemeyen bir yakın bir arkadaş için araştırıyorum vallahi fiyat performans ne olursa artık arasından tercih yaparız gibi geliyor.

Ama 2. el hadi olur diyelim o konuda benim hiçbir bilgim yok genel olarak kimseye güvenmiyorum da varsa bildiğiniz bir link bu alınabilir dediğiniz atayim arkadaşa.

Hocam 2. el hiçbir şekil de tercih etmiyorum bir de açıkçası biraz acelesi olan ve bunlarla hiç uğraşmak beklemek istemeyen bir yakın bir arkadaş için araştırıyorum vallahi fiyat performans ne olursa artık arasından tercih yaparız gibi geliyor.
Maalesef artık en mantıklı en uygun sistemler 30 küsür binden başlıyor.

Ama 2. el hadi olur diyelim o konuda benim hiçbir bilgim yok genel olarak kimseye güvenmiyorum da varsa bildiğiniz bir link bu alınabilir dediğiniz atayim arkadaşa.
İkinci el sistem alınmaz toplanır. Tek tek toplamayı kabul edersen güzel bir sistem çıkar.